19.08.2020  |  Innovation

Combilifts palleløfter vinder prestigefyldt pris

Combilift er dette års vinder af den internationale IFOY Awards i ’Warehouse Truck Lowlifter’-kategorien. Prisen går specifikt til virksomhedens innovative Combi-CS palleløfter med kontravægt.

Materialehåndteringsbranchens pris IFOY Awards går i år til Combilift for virksomhedens Combi-CS – en palleløfter til gående og med kontravægt.

“På vegne af hele Combilift-teamet er jeg glad for at modtage IFOY 2020 prisen og stolt over, at dette innovative produkt anerkendes som en værdifuld løsning til den intralogistiske sektor. Vi takker også IFOY-juryen for at vælge os til denne vigtige pris”, siger CEO og medstifter af Combilift, Martin McVicar.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Agilia får nyt, gigantisk gennemløbslager

Finalisternes produkter er undergået omfattende innovationstests af en række industrieksperter. Her er det særligt Combi-CS’s alsidige egenskaber og sikkerhed, der blev fremhævet ved bedømmelsen.

”Combi-CS er en virkelig kompakt, smart palleløfter og en god praktisk løsning. Den giver betydelig merværdi med hensyn til aktiviteter med snæver gangbetjening og sikkerhed i trange miljøer”, lyder det blandt andet fra juryen hos IFOY.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere