Autonome køretøjer

Innovation

Lovforslag kan åbne for selvkørende køretøjer i Danmark

Fra 2021 bliver automatiseret last mile-delivery i Danmark muligvis en realitet. Et lovforslag vil gøre det muligt at teste selvkørende robotter på danske veje. Udspillet vækker glæde hos DI Transport.

SCM 4.0

UPS tester og investerer i førerløse lastbiler

Distributionsgiganten UPS har købt sig ind i den kinesisk-amerikanske transportvirksomhed TuSimple, der laver autonome transportløsninger. Sammen har de to selskaber – lidt under radaren – testet løsningen i Arizona. Besparelser på 30 procent i vente, mener TuSimple.

Lager & distribution

Kroger og Nuro annoncerer robot-leveringssystem

Dagligvaregiganten Kroger og startuppen Nuro går sammen om et nyt on-demand leveringssprogram, der skal sikre, at kunderne får deres varer nemt og hurtigt.

Branchenyt

JD.com lancerer selvkørende levering i kinesisk by

Efter at have testet selvkørende levering på egne kontorer og på kinesiske universiteter vil JD.com i løbet af det næste halve år tage autonome leveringskøretøjer i brug.

Lager & distribution

USPS vil udvikle selvkørende postbiler

Ifølge USPS er der mange fordele ved at implementere autonome køretøjer i postvæsenet. Derfor er koncernen i samarbejde med University of Michigan ved at udvikle en autonom postbil, der skal køre i USA's landdistrikter inden 2025.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere