23.08.2018  |  Lager & distribution

Kroger og Nuro annoncerer robot-leveringssystem

Dagligvaregiganten Kroger og startuppen Nuro går sammen om et nyt on-demand leveringssprogram, der skal sikre, at kunderne får deres varer nemt og hurtigt.

Snart triller Nuros lille selvkørende bil ud på vejene i Scottsdale, Arizona.   

Startuppen har indgået et samarbejde med den amerikanske dagligvareforhandler Kroger om at teste et nyt on-demand leveringssystem ved hjælp af Nuros robotbiler.

Tanken er, at forbrugerne bestiller deres varer på frysfood.com eller via Fry’s Foods app, og så kører de autonome Nuro-biler ud med leveringen samme dag eller dagen efter.

Læs også: Uber dropper de selvkørende lastbiler 

”Arizona er hjemsted for nogle af de mest innovative autonome køretøjstest”, siger medstifteren af Nuro, Dave Ferguson og forsætter:

”Vi er stolte over at bidrage og gøre vores vision for lokal handel til en reel, tilgængelig service, som beboerne i Scottsdale kan bruge med det samme”.

Han forklarer, at målet med den lille brødrister-lignende bil til varelevering er at spare folks tid, og samtidig undersøge kundernes behov.

Nuto vil starte piloten ved hjælp af dets selvdrevne Toyota Prius-flåde.

- JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere