10.04.2018  |  Lager & distribution

Video: Russisk postdrone smadrer mod mur på første flyvetur

Dronelevering er måske alligevel ikke så sikkert, som vi gik og troede. I den sibiriske by Ulan-Ude skal en postdrone demonstreres for byen for første gang, men den mission går ikke så godt.

Store virksomheder som DHL, Amazon og postvæsener verden over har i flere år drømt om at få droner til at levere pakker for sig. 

En russisk prostdrone fra den sibiriske by Ulan-Ude demonstrerede i sidste uge, at den eftertragtede teknologi ikke nødvendigvis er stabil nok til at klare arbejdet endnu, beretter Reuters ifølge ing.dk.

Læs også: Boeing afslører stor godsdrone

Planen var, at dronen skulle begynde at levere pakker til mindre byer i området, men på sin allerførste flyvetur nåede dronen knapt nok at lette, før den, som Reuters' video til højre viser, begyndte at hælde og tabe højde for til sidst at smadre direkte mod muren på en nærliggende boligejendom.

Den totalsmadrede drone var en del af det russiske postvæsens droneprogram, der blev lanceret i 2016. Den var lavet af Rudron og Expeditor 3M og havde en værdi på omkring 120.000 kroner, skriver The Verge.

-JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere