10.11.2021  |  Lager & distribution

Translog Denmark investerer i fremtiden og nye lastbiler

Translog Denmark opdaterer sin vognpark gennem et samarbejde med Scania Danmark, som leverer de nye lastbiler. De skal være med til at sikre en sund vækst og tiltrække de eftertragtede chauffører, som branchen tørster efter.

Det er Translog Denmarks vision at være en moderne transportvirksomhed, hvor vognparken skal bestå af nye biler, og hvor chaufførkomforten er i højsædet, så deres vilkår er optimale, når de fragter gods rundt på de danske veje.

For at nå det mål har virskomheden indgået en aftale med Scania Danmark om levering af nye Scania lastbiler.

Translog Denmark har valgt at investere i fremtiden ved køb af brændstoføkonomiske biler, som imødekommer de nye euronormer. Lastbilerne er blandt andet udstyret med opticruise, som er brændstofbesparende, og som sikrer et knivskarpt gearskifte. Motorkabinevarmeren er også prioriteret samt led-lyspakken, der øger sikkerheden ved at give et bedre udsyn. Adaptive Cruise Control er både et plus for sikkerheden og chauffør-komforten.

Da Translog Denmark er gået all in på tiltag, der skal give chaufførerne optimale rammer, indeholder bilerne naturligvis også køleskabe og luksus-førerstole.

Læs også: El-skraldebiler overtager affaldsindsamling i København

At slippe for administrativt besvær har også været et stort ønske fra Translog Denmark, som derfor har valgt Scanias omfattende service- og reparationsaftale til lastbilerne sammen med Scanias databaserede services - herunder services baseret på GPS samt tachograf-aftale.

Det hele klares nemt med fakturering gennem Scania Finans, som har stået for finansieringen af de nye biler.

Translog Denmark fik forleden overdraget nøglerne til to Scania R 450 6x2 boogie-trækkere: de første lastbiler ud af en større leverance.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere