06.05.2014  |  Lager & distribution

Swienty A/S vælger ADDvision som WMS-samarbejdspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

ADDvision Barcode lagerløsningen skal effektivisere og optimere alle arbejdsprocesserne på Swienty's hovedlager, som producerer og leverer alt til biavl til kunder i hele verden.

Swienty A/S har alt til biavl. De er en dynamisk og international virksomhed beliggende i Sønderborg og har 33 års erfaring indenfor produktion og handel med biavlsmateriel og bearbejdningsudstyr til honning. De leverer afprøvede kvalitetsprodukter og den bedste service til den moderne biavl. Swienty råder over eget værksted, der producerer tappemaskiner, fuldautomatiske tappeanlæg, optøningsapparater, udstyr til dronningeavl, værktøjer og mange andre produkter til biavl og honningproduktion.

Swienty har valgt ADDvision Barcode lagerløsningen som deres fremtidige WMS-løsning, til at effektivisere og optimere alle arbejdsprocesserne på lageret. Det vil sige lige fra indkøb, varemodtagelse og pluk - til salg og forsendelse af de over 1.000 forskellige produkter, som hovedlageret i Sønderborg sælger til kunder i hele verden.

”Swienty er især kendt for komplette bearbejdningsanlæg til honning, som gennem årene er solgt og installeret på verdensplan. Desuden har Swienty igennem en lang årrække, vundet talrige internationale og nationale priser og udmærkelser. Vi er derfor meget stolte over, at valget som WMS-samarbejdspartner faldt på os, og vi glæder os meget til at være med til at styrke Swienty’s logistik i årene fremover”, udtaler CEO & Partner Per Steen Jensen.
Læs mere om Swienty her

ADDvision af en af Danmarks mest erfarne Microsoft Dynamics forhandlere af WMS-løsninger til Microsoft Dynamics C5, XAL og NAV.  Alle vores WMS-løsninger har de funktioner, du kan forvente af en moderne, avanceret og brugervenlig WMS-løsning i én og samme løsning.
Læs mere om WMS-løsningerne her

Har du spørgsmål til løsningen, er du velkommen til at kontakte CEO/Partner Per Steen Jensen på email: info@addvision.dk eller på telefon: 44 53 03 33.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere