ADDvision a/s

www.addvision.dk

Branche/Sektor:

Indkøbsanalyse, IT til produktionsoptimering, IT til transportoptimering, Konsulentvirksomhed, Leverandørintegration, EDI, Mobile it-løsninger, Mærkning + datafangst, Tredjepartslogistik, WMS + it til lageroptimering

Om

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics NAV og C5.

Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og lagerløsninger, og vores IT-infrastruktur team giver både sikk…

Læs mere  

Om

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics NAV og C5.

Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og lagerløsninger, og vores IT-infrastruktur team giver både sikkerhed og stabilitet i den daglige drift af din virksomheds IT-miljø.

Som totalleverandør kan ADDvision tilbyde dig en række unikke løsninger til Microsoft Dynamics produkterne.

Vores dygtige konsulenter har stor indsigt i problemstillinger omkring lagerstyring og kan rådgive dig, så du får en løsning, der matcher din virksomheds ønsker og behov optimalt.

Kontaktpersoner

Per Steen Jensen

CEO & Partner

Jobs

Senior Dynamics NAV-udvikler

Erfaren, pragmatisk Dynamics NAV-udvikler med overblik og øje for de tekniske detaljer.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

BI & AI Konsulent

Du bliver entusiastisk i blikket, når talen falder på data management, actionable analytics, data storytelling og lignende. Sandsynligvis er du nyuddannet – og du er ivrig efter at komme i gang med at rådgive om og implementere avancerede datamodeller. For du ved, hvad helt almindelige virksomheder kan opnå af fordele, hvis analyser og datarapportering spiller optimalt

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Project Delivery Manager

Kollegaen med overblikket over hele projektet. Den, der holder kunden tryg og orienteret. Den, udviklere og konsulenter kan støtte sig til. Den, der sørger for, at enhver opgave og ethvert projekt bliver afsluttet korrekt og til tiden. Det er dig – og vi er din nye arbejdsplads.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Charmerende og effektiv Client Manager

Vi vil have solid post-sales erfaring, forretningsforståelse, indsigt i Dynamics NAV eller Dynamics C5 – og proaktiv selvstændighed hos vores nye kollega. Glade, tilfredse kunder er nøgleordet for dig, og dit store mersalg skyldes både den løbende kontakt og dit blik for deres nuværende og fremtidige behov.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Navnenyt

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere