05.05.2020  |  Lager & distribution

Specialprodukter kræver fleksible transportløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

I entreprenørbranchen kan der ske ændringer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt med en partner, som holder ord og får varerne frem, selv om der sker ændringer.

HauCon A/S’ rejse startede i 1988 i et lille værksted i Aarhus. I dag er HauCon A/S en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker, og de har leveret produkter til store kendte byggerier såsom Øresundsbroen, AARhus og Operahuset i København.

HauCon A/S bestræber sig på at være den foretrukne partner indenfor entreprenørbranchen og til elementfabrikker ved blandt andet at levere innovative løsninger. For at kunne bibeholde deres position i markedet og øge væksten, er det vigtigt, at alle led i deres forsyningskæde bliver nøje overvejet. Dette indebærer blandt andet deres samarbejdspartnere på transport. For HauCon A/S er det vigtigt med partnere, der matcher deres værdisæt og lever op til deres høje krav til service. Det gør FREJA, og på baggrund af dette blev FREJA valgt som transportleverandør.

”FREJA er en stabil samarbejdspartner med leverancer hver dag. Vores opstartsforløb har været super godt, og det har blandt andet bestået af oplæring i deres online system. Vores kontaktperson hos FREJA, Kasper Hansen, har assisteret med hurtig feedback og gode løsninger, og det har vi været yderst tilfredse med. Ydermere, lever FREJA op til vores krav om leveringsstabilitet og fleksibilitet, hvilket er vigtigt i vores branche og dermed grunden til, at valget faldt på dem”, udtaler Sandra Knudsen, Intern Sælger/Indkøber i HauCon A/S.

I entreprenørbranchen kan der ske ændringer fra dag til dag, og her er det især vigtigt med en partner, som holder ord og får varerne frem, selv om der sker ændringer.

”For FREJA har det altid været vigtigt at tilpasse os vores kunder og gøre vores ypperste for at få varerne frem uanset hvad. Der skal to parter til for at få et samarbejde til at spille, og FREJA har værdsat den tydelige kommunikation og tætte dialog, vi har haft med HauCon A/S fra dag ét. Det er noget, vi kan tage med videre i samarbejdet med andre kunder” forklarer salgsrepræsentant i FREJA, Kasper Hansen.

Hvis du vil lære mere om FREJA, og finde ud af om de er den rette leverandør for din virksomhed, så kan du læse mere på deres hjemmeside: www.freja.dk.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere