03.02.2016  |  Branchenyt

Solar køber hollandsk logistikvirksomhed

El- og vvs-grossisten Solar har opkøbt den hollandske logistik- og supply chain-virksomhed MAG45 med fokus på vækst.

Solar-koncernen har offentliggjort købet af den hollandske virksomhed MAG45 sammen med det foreløbige regnskab for 2015. Det skriver Finans.dk. Den samlede pris for MAG45 forventes ifølge Solar at lande på omkring 100 mio. kroner. 

Læs også: Presset Mærsk overvejer opkøb

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Grossistvirksomheden har først og fremmest købt MAG45, der leverer ydelser inden for strategisk styring af sourcing, logistik og varelager, for at opnå vækst, fortæller adm. direktør i Solar-koncernen, Anders Wilhjelm, i en fondsbørsmeddelelse:

”Da ekspansion af vores forretning er en vigtig del af Solars strategi om profitabel vækst, glæder vi os over købet af MAG45 og ser det som første skridt”, siger han.

MAG45 består
Hollænderne beholder både navnet og brandet MAG45, ligesom den nuværende ledelse vil fortsætte med ansvaret for den daglige drift, oplyser Solar.

”Strategisk passer MAG45 godt ind – både i relation til vores fokus på sourcing og service og i forhold til vores interesse for øget eksponering på industriområdet”, forklarer Anders Wilhjelm i fondsbørsmeddelelsen.

Læs også: Outsourcing effektiviserer lagerstyringen

MAG45 har mange forskellige typer af industrikunder, men de største kundegrupper ligger inden for hightech-, fødevare- og medicinalindustrien. Virksomheden, der i 2014 omsatte for godt 330 mio. kr., har hovedsæde i Eindhoven og en samlet medarbejderskare på 160 ansatte i ni lande.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere