18.05.2021  |  SCM 4.0

Skab verdensklasse kundeoplevelser, som øger din omsætning

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 var opnåelse af en grøn virksomhedsprofil. Her får du fordel #2, som er muligheden for at skabe verdensklasse kundeoplevelser.

Fordel #2 - Du kan skabe verdensklasse kundeoplevelser, som øger din omsætning!

Vil du også gerne øge din omsætning og profit? Det kan du gøre på mange måder. Én af måderne er  bl.a. ved sikre verdensklasse kundeoplevelser fra start til slut i købsprocessen. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at det oftest er væsentlig mere lønsomt at fastholde eksisterende kunder end at erhverve sig nye. Men en øget kundeloyaltet kræver en god kundeoplevelse fra første til sidste touchpoint. I denne process er der mange virksomheder, som overser det sidste (og måske mest undervurderet led) i forsyningskæden, nemlig selve transporten af dine forsendelser.  

Med PostNord Logistics får du en logistikudbyder, som sikrer;

 • En høj leveringskvalitet med dag-til-dag levering i hele Danmark og store dele af Norden. Vi har et af de største og mest finmaskede netværk i Norden, hvilket kommer dig til stor gavn.
   
 • Kortest mulig leadtid. Du kan booke dine palle- og godsforsendelser frem til kl. 13.00 med afhentning samme dag og levering næste dag. Det betyder, at du kan modtage eller producere ordrer fra dine kunder helt frem til kl. 13.00 og få dem afsendt samme dag. 
   
 • Fuld transparens. Vi servicerer dine kunder med løbende informationer om deres forsendelse. De kan altid følge deres palle- og godsforsendelse i PostNord appen. Derudover adviserer vi dine privatkunder via SMS inden kl. 9.00 på leveringsdagen, hvor vi informerer om indenfor hvilket 2-timers interval vi leverer i.  
   
 • Forbedret kundeservice. Vi giver din kundeserviceafdeling adgang til en lang række data, som klæder dem bedre på, til at favne dine kunder hvis de har spørgsmål eller møder udfordringer.
   
 • Services, som er tilpasset dine kunder. Skal forsendelsen leveres inden kl. 9 eller kl. 12? Skal pallens indhold bæres ind? Skal pallen blot stilles med flexlevering? Kræver det farlig gods håndtering? Vi kan løfte ethvert behov. Vi kan desuden lave skræddersyede transportløsninger, som er tilpasset dine unikke behov.


Vil du vide mere om, hvordan fordel #2 kommer dig til gode?

Få flere informationer om palle- og godstransport med PostNord Logistics ved at læse mere her. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende digitalt møde med vores logistikspecialister her eller få et uforpligtende tilbud her. 

Læs med i morgen hvor vi fortæller om fordel #3

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere