Kundeoplevelse

Branchenyt

Sådan forvandler du kundeoplevelsen gennem digital transformation

Teknologien har ændret forbrugernes vaner for altid – den giver forbrugerne adgang til det, de ønsker, præcis i det øjeblik, de har behov for det.

Indhold fra partner

Branchenyt

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"

Det er 2 år siden, at virksomheden Toprent A/S valgte PostNord Logistics som deres logistikpartner og det har de ikke fortrudt siden hen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Sådan bruger du personalisering til at øge salg og kundeloyalitet

Personalisering er nu blevet et forventet aspekt af enhver kunderejse.

Indhold fra partner

Branchenyt

PostNord giver den ønskede tryghed og stabilitet

”Tryghed og stabilitet er vigtige parametre, som vi synes PostNord giver os” Sådan lyder ordene fra Dinna og Michael fra Champagnekassen og Champagne for Alle.

Indhold fra partner

Branchenyt

Retail never sleeps nor do Tech – Part 2

Hos RetailTech Lab har du mulighed for at blive inspireret med de nyeste teknologier og digitaliseringsmuligheder, der er i branchen. Nogle af de helt store tech trends de ser i 2021, er følgende:

Indhold fra partner

Branchenyt

3 måder til måling af KPI'er for kundeoplevelsen

Forventningerne til kundeoplevelsen er højere end nogensinde før, og mange flere virksomheder inden for B2B går efter at forbedre den. Men det kan være svært at vide, hvilken indsats, der giver det bedste afkast, hvis du ikke ved, hvor I står i dag.

Indhold fra partner

Branchenyt

Queen Flowers og PostNord Logistics leverer glæde på Mors dag

På søndag står forventningsfulde mødre rundt omkring i landet og håber på at få en fin buket blomster fra deres børn. De ved det ikke endnu, men flere hundrede af dem har en smuk buket fra Queen® Flowers i vente – leveret med PostNord Logistics Express

Indhold fra partner

Branchenyt

Sådan forbedres kvaliteten af CRM-data: 12 tips til god dataadministration

Et CRM-system (Customer Relationship Management) kan hjælpe dig med bedre at opfylde dine kunders behov.

Indhold fra partner

Lager & distribution

"Med PostNord behøver vi kun én transportpartner"

”Med PostNord behøver vi kun én transportpartner” sådan lyder ordene fra Yasin Topcu Sales Manageren i Cleanstep, der for nyligt blev kåret til Gazellevirksomhed af Børsen for fjerde gang.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Digitalt logistikværktøj optimerer din forretning

Vil du optimere dine processer, spare ressourcer i flere af dine afdelinger og give en bedre kundeservice? Som kunde hos PostNord Logistics får du adgang til et digitalt værktøj, som kan hjælpe dig med netop dette.

Indhold fra partner

Branchenyt

Lever din virksomheds kundeoplevelse op til forventningerne?

Alt peger i samme retning - du skal prioritere kundeoplevelsen. Men hvad er kundeoplevelse overhovedet, og hvordan ved du, om du tilbyder en god eller dårlig oplevelse?

Indhold fra partner

Branchenyt

Det nye normale kræver nye tiltag for B2B-kundeoplevelsen

Under corona har vi set den allerede mærkbare digitaliseringstendens, og behovet for ekstraordinære digitale shoppingoplevelser stiger i mange brancher.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere