08.10.2019  |  IT

SCM.dk til IFS World Conference 2019

Igen i år er SCM.dk med til softwarevirksomheden IFS’ verdenskongres, der starter i dag i Boston. Programmet for eventen spænder som sædvanlig bredt, og danske partnere som Maersk Supply Service, TDC og Terma er også på plads.

Med temaet Join the Challengers – og sågar hashtagget #forthechallengers – er svenske IFS i dag endnu engang klar til at slå dørene op for sin halvandetårlige megaevent World Conference, der denne gang foregår i Boston på den amerikanske nordøstkyst.

Læs også: I USA er udviklingen af fremtidens lagerplads i fuld gang

Ligesom det var tilfældet i Atlanta sidste år, er SCM.dk med blandt de (denne gang ganske få) indbudte medier fra Skandinavien og klar til at rapportere fra de mange oplæg, cases og events undervejs, og selvfølgelig til at møde udvalgte eksperter.

Udover IFS’ egne topfolk, som bl.a. danske Christian Pedersen, der sidste år blev ansat som Chief Product Officer, så er danske partnere som Maersk Supply Service, TDC og Terma også på plads, og SCM.dk vil gøre sit til at få dem i tale.

Når det konferencen som helhed, så er det nærliggende at tænke på, om IFS selv er en challenger på markedet indenfor eksempelvis ERP-systemer, Field Service Management (FSM), Enterprise Asset Management (EAM) og predictive maintenance, som er selskabets kerneområder.

Er IFS klar til at tage kampen op mod en (større) ERP-udbyder som eksempelvis SAP? Efter dette års opkøb af Acumatica, vil CEO Darren Roos, der ofte taler om IFS som en virksomhed i fortsat vækst stadig på vej mod sit fulde potentiale , ganske givet sige ja.

”2019-udgaven af IFS World Conference vil fokusere på at give vores globale netværk styrken til at maksimere den værdi, de får fra deres teknologiinvesteringer”, siger IFS’ kundechef Michael Ouissi ifølge ComputerWeekly.

”Selvom vi vil dele nye produkter, så handler eventen i endnu højere grad om at give kunderne en platform, hvor de kan fremvise deres erfaringer og succeser. IFS er på en spændende rejse, og her er eventen et fantastisk sted, hvor vores økosystem af ligesindede ’challengers’ kan mødes og se fremad”, fortsætter han.

Læs også: Kamstrup vælger IFS’s ERP-løsning

Blandt talerne er foruden IFS-specialister fra hele organisationen også folk som skateboardlegenden Tony Hawk, der på sin vej mod verdenstoppen overkom en hel del udfordringer, fitnessguruen Tia-Clair Toomey -the fittest woman on earth – og Microsofts salgschef i USA, Lani Phillips.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere