18.09.2018 | Navnenyt

Dansker får toppost i forretningssystemgigant

Christian Pedersen har haft lederroller i ERP-branchen siden 1996. Christian er bosat i Seattle og hans arbejdsplads er global. Foto: IFS.

Danske Christian Pedersen er ansat som Chief Product Officer i den svenske ERP-gigant IFS, hvor han fremover skal sætte retningen for selskabets produktudvikling. Som CPO får den tidligere chef fra SAP og Navision det globale ansvar for, at IFS leverer de løsninger, kunderne efterspørger. Ansvaret omfatter den komplette linje af ERP (Enterprise Ressource Planning), EAM (Enterprise Asset Management) og FSM (Field Service Management) løsninger.

”Jeg har valgt at takke ja til stillingen, fordi jeg ser et reelt potentiale for at gøre en forskel for virksomheder overalt i verden og for vækst i vores kernemarkeder. Jeg er sikker på, at vores produkter og løsninger vil tiltrække endnu flere af de største globale kunder i fremtiden,” siger Christian Pedersen.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere