14.06.2019  |  IT

Kamstrup vælger IFS’s ERP-løsning

Det bliver ERP-løsningen fra svenske IFS, der skal implementeres hos målervirksomheden Kamstrup. Det sker efter en et år lang evalueringsproces af fem leverandører.

Kamstrup, der er leverandør af el-, vand- og varmemålere, har valgt svenske IFS til at implementere dets ERP-løsning i hele organisationen. Det sker i forbindelse med selskabets fortsatte vækst.

Læs også: Terma opgraderer datastyring og sporbarhed med IFS Applications 10

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

IFS Applications skal levere en managed cloud-løsning, som dækker alle centrale grene i forretningen, herunder supply chain, logistik, planlægning, salg, service, kundestøtte og finans.

”Vi har en 25 år gammel ERP-platform, som vi selv løbende har tilpasset. Den understøtter ikke den fremtid, vi kigger ind i. Vi har bevidst valgt et ERP-system med omfattende out-of-the-box egenskaber, som kan spille op mod vores ekspansionsplaner og skaleres på en helt anden måde end hidtil”, siger Vice President Group IT i Kamstrup, Peter Falden Jensen, og tilføjer:

”Vores forretning ændrer sig hurtigt med stadigt flere globale leverandører og distributører, nye services m.m. Med IFS Applications er vi sikre på at få en platform, som kan hjælpe virksomheden med at vokse”.

Planen er, at den nye ERP-platform skal løfte omsætningen til 10 milliarder kroner på 10 år. Den nuværende omsætning er på 2,4 milliarder kroner.

IFS løb med opgaven foran fire andre leverandører
Til at starte med var fem ERP-leverandører udvalgt til at byde ind på projektet, men det endelige valg faldt på IFS efter et års evalueringsproces.

Det er selve Kamstrupforretningen og ikke IT-afdelingen, der har defineret de 14 testområder, ERP-leverandørerne blev evalueret på. Det er også forretningen, der valgte IFS Applications.

”Vi er glade for det valg i Group IT. Kamstrup har en meget lean produktion med udpræget brug af robotter og en dyb integration til ERP. Vi vil gerne gå endnu dybere med ERP, og her står IFS meget stærkt. Vi er særligt imponerede over produktionslogistikken i systemet, men også på et område som brugervenlighed lagde IFS afstand til konkurrenterne med deres Lobby-interface”, siger Peter Falden Jensen.

Læs også: Dansker får toppost i forretningssystemgigant

Kamstrup er ejet af OK, og har 1.500 medarbejdere i over 20 lande verden over. IFS Applications skal anvendes af 700 medarbejdere på tværs af Kamstrups internationale operationer.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere