01.12.2021  |  Lager & distribution

Postnords 16 nye elbiler ruller ud med post på Bornholm

Ud med det gamle og ind med det nye. Hos Postnord i Rønne indebærer det et farvel et farvel til dieselbiler og et goddag til eldrevne køretøjer. Nu tages de nye biler i brug og forgrønner Postnords distribution på solskinsøen markant.

PostNords 16 nye elbiler er nu klar til at overtage omdelingen af breve og pakker på Bornholm. De 16 gamle dieselbiler er udtjente, og de nye elbiler udleder mindre CO2, færre partikler og er en vigtig del af PostNords grønne omstilling.

”Vi har glædet os rigtig meget til at tage de nye elbiler i brug – både fordi de er bedre at køre i, men selvfølgelig også fordi vi er stolte over at kunne bidrage til den grønne omstilling i så stort et omfang”, siger Kim Nielsen, der er koordinator hos PostNord i Rønne.

Læs også: Biogas-lastbiler leverer Postnords pakker gennem efteråret

De 16 elbiler kører med pakker og breve på hele øen og suppleres af to eksisterende cykelruter i Rønne.  PostNord har en strategi om at være fossilfri i 2030, og batteridrevne biler vil fremover fylde mere og mere i PostNords flåde af pakkebiler.

De nye elbiler er af typerne Mercedes-Benz eVito og eSprinter, hvis rækkevidde passer til de ruter, PostNord kører på Bornholm.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere