Elbiler

Lager & distribution

LEMAN får intelligente Lithium-ION ladere

N.C. Nielsen er leverandør af logistikmaskiner til LEMAN, og nu har transportvirksomhedens afdeling i Taulov modtaget 11 fabriksnye Linde-maskiner med Lithium-ION batterier. Ankomsten af de nye maskiner indvarsler en ny tid hos LEMAN, hvor terminalerne fremover skal operere med intelligente ladesystemer med fokus på grøn energi.

Indhold fra partner

Lager & distribution

BESTSELLER-kunder kan nu klimakompensere deres fragt

Når kunderne shopper på BESTSELLER's webshops, kan de nu gennem udvalgte fragtfirmaer klimakompensere for det aftryk, fragten sætter på kloden. Klimakompensationen bliver gratis for kunderne, da den betales af den enkelte leverandør eller BESTSELLER.

Lager & distribution

Postnord hurtiglader 11 nye elbiler, der kører post på Fyn

11 varebiler, der udelukkende kører på grøn strøm, overtager postomdelingen for 11 dieselbiler på Fyn.

Lager & distribution

Postnords 16 nye elbiler ruller ud med post på Bornholm

Ud med det gamle og ind med det nye. Hos Postnord i Rønne indebærer det et farvel et farvel til dieselbiler og et goddag til eldrevne køretøjer. Nu tages de nye biler i brug og forgrønner Postnords distribution på solskinsøen markant.

Strategi & ledelse

IDA: Danmark skal satse på e-roads til tung transport

Klimarådets tiltrængte transportrapport understreger vigtigheden i at få sat lastbiler længere op på klimadagsordenen, nødvendigheden af en sektorstrategi og en fælles europæisk indsats for e-roads, mener Ingeniørforeningen, IDA.

Produktion

Ford vil skabe lukket produktionsloop for elbilsbatterier

Electric Vehicle (EV)-batterier er dyre at fremstille – både for pengepungen og for miljøet. Det vil bilproducenten Ford nu lave om på sammen med start-uppen Redwood Materials og den sydkoreanske batteriproducent SK Innovation. De vil skabe en cirkulær produktionskæde, der genanvender materialerne.

Sourcing

Bilindustrien går mere normale leveringstider i møde

Manglen på delkomponenter i bilindustrien har betydet lange leveringstider, hvilket har påvirket bilsalget i hele 2022 - og juli er ingen undtagelse. Alligevel lader det til, at vi nu har set de længste leveringstider, da flere bilproducenter melder om udsigt til bedring.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny EU-lovgivning ryster international transportbranche

I sidste uge stemte Europa-Parlamentet for at udvide EU’s emissionshandelssystem (ETS II), så den fremover også vil omfatte vejtransport og bygninger.

Lager & distribution

Coop og OK etablerer 500 ladestandere over hele Danmark

Energiselskabet OK har lavet en aftale med Coop om at investere et trecifret millionbeløb i etablering af ladestandere ved dagligvarebutikker i hele landet. Målet er at skabe Danmarks bedste ladenetværk og sikre en ladeinfrastruktur for alle

Indhold fra partner

Sourcing

Polestar anklager bilindustrien: Det går for langsomt, og ambitionerne er for små

I forbindelse med klimatopmødet COP26, har elbilsmærket Polestar sendt en opsang til den resterende bilindustri. CEO, Thomas Ingenlath, opfordrer til en hurtigere omstilling til klimaneutralitet såvel som en øget gennemsigtighed i bilindustrien, når det gælder om at opnå ambitiøse klimamål.

Lager & distribution

Postnord skifter dieselbilerne ud med elbiler på Bornholm

Postnord tager et stort skridt for at gøre sin drift på Bornholm mere bæredygtig. Distributørens 16 dieselbiler på øen bliver udskiftet med elbiler inden året er omme.

Produktion

Volvo og Northvolt går sammen om batteriudvikling

Volvo Car Group vil etablere et joint venture med Northvolt om at udvikle og producere batterier, der er skræddersyet til at drive den næste generation af fuldelektriske Volvo- og Polestar-biler.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere