21.04.2017  |  Branchenyt

PostNord tester ny leveringsmetode

Det e-handlende folk kan snart modtage pakker fra PostNord inden for hoveddøren – også selvom de ikke er hjemme.

I et samarbejde med låsefirmaet Assa Abloy har PostNord udviklet en ny leveringsmetode med digitale låse. Låsene er udstyret med en engangskode, som gør, at modtageren af en pakke ikke behøver at være hjemme, når posten kommer forbi.

På e-barometeret Annual Report viser en rapport fra 2016, at næsten en ud af fire svenskere ønsker at få leveret pakker købt over nettet inden for deres hoveddør.

Læs også: Hurtigere leveringer åbner op for nye tech-aktører

Derfor har de to parter nu indledt et pilotprojekt med e-forhandlerne Jollyroom, Apotea og Komplett, hvor 100 husstande i Lerum, der ligger øst for Göteborg, får mulighed for at gøre brug af det nye alternativ.

"Det skal være nemt og behageligt at handle online. Derfor ønsker vi at give forbrugerne bedre muligheder for at modtage deres e-handelspakker på flere forskellige måder. Vi ser en klar trend og efterspørgsel efter større valgmuligheder ved levering, og nu kan vi levere en vare inden for hoveddøren på en sikker måde”, siger Johan Hellman, der er head og ecommerce hos PostNord.

Hos PostNord ser man en stigende efterspørgsel på flere leveringsmuligheder hos både private og virksomheder, hvorfor man nu forsøger sig med de innovative låse, der er udstyret med en engangskode, som bliver ugyldig, når posten har været forbi med pakkerne.

- EL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere