Patent

SCM 4.0

Teknologisk Institut: Selvom Danmark opper sig på robotteknologi, kan vi gøre mere

Hvor Danmark kun laver et patent per hver anden publiceret forskningsartikel, skaber Japan næsten otte er artikel. Det viser en ny undersøgelse fra Teknologisk Institut. Men den danske aktivitet indenfor intelligent og autonom robotteknologi er stigende og har været det de seneste 20 år.

SCM 4.0

Amazon vil assistere lagerarbejder med armbånd, men møder kritik

Et skridt i retning af mere overvågning og mindre privatliv, lyder kritikken af det armbånd, Amazon har taget patent på til potentielt af spore sine lageransattes gøren og laden i effektivitetens navn.

Lager & distribution

Amazons patenter flyver videre

Urbane automatiserede dronetårne, ekstra flyvemotorer og støjreducerende propeller. Amazons seneste stak patenter hører i den grad (igen) til i de højere luftlag – og centralt i byerne.

Lager & distribution

Amazon fortsætter patentindsamling

Amazon har endnu engang fået patent for en kreativ leveringsmetode – denne gang er droner involverede.

Lager & distribution

Amazon på spil igen – får patent på underjordisk leveringsnetværk

Amazons vilde idéer kan næsten ikke overraske længere. Og så alligevel. Det nyeste offentliggjorte patent gælder nemlig et underjordisk leveringsbånd, der transporterer pakker i en pneumatisk cylinder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere