16.02.2017  |  Lager & distribution

Amazon fortsætter patentindsamling

Amazon har endnu engang fået patent for en kreativ leveringsmetode – denne gang er droner involverede.

Den amerikanske e-handelsgigant Amazon fortsætter med at hive patenter ind, skriver CNN tech. Og virksomhedens nyeste patentskud på stammen bevæger sig fortsat i de højere luftlag.

Amazon har længe testlandet droner i haver for at finde den bedste metode til sikkert og effektivt at levere pakker til kunder med de flyvende hjælpere.

Men nu tyder nyt patent på, at Amazon har planer om at holde dronerne flyvende oppe i luften – også når det er nået frem til kunden.

Læs også: Amazon på spil igen – får patent på underjordisk leveringsnetværk

Patentet beskriver nemlig, hvordan man kan bruge magneter, små faldskærme og fjedre til at levere pakker fra en flyvende drone.

Når dronen har frigivet en pakke, kan den holde styr på den faldende pakkes kurs. Hvis eksempelvis et vindstød får pakken ud af kurs, kan dronen via et radiosignal aktivere en faldskærm eller trykluftbeholder og på den måde sikre, at pakken lander på det ønskede punkt.

Det er endnu uvist om, og i såfald hvornår, Amazon vil lancere droneleveringsplanen. Første skridt på vejen bliver at få tilladelse til at flyve med de automatiserede droner, der ikke er under overvågning af mennesker.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere