20.12.2017  |  Branchenyt

Online lagerstyringsløsning til SELECT Sports hovedlager – en sikker scoring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Over 3 millioner bolde om året – til mere end 60 lande. ADDvisions online lagerstyringsløsning sikrer, at alle bolde fra SELECT Sport ender i mål

GLOBAL LAGERSTYRING - OGSÅ PÅ VANDET

SELECT Sport er kendt som branchens førende kvalitetsmærke og er en af verdens største producenter af håndsyede bolde. Den innovative, danske virksomhed producerer over tre millioner bolde om året og er repræsenteret i store dele af verden.

Virksomheden er grundlagt i 1947 af den danske fodboldlandsholdsmålmand Eigil Nielsen, og hans nytænkning og principper præger stadig alle bolde rundt om i verden. Desuden producerer virksomheden bogstaveligt talt alt inden for udstyr til især fodbold, futsal og håndbold - fx sportsbind, sportsplejemidler, målmandshandsker, støvler og sko, træningsudstyr samt beklædning. Hver dag eksporteres leverancer til mere end 60 lande. De mange varer skal leveres til tiden - og der skal være det korrekte i pakken.

ADDvisions effektive rådgivning er gået efter målbare, forbedrede resultater. Opgaven er løst med en online lagerstyringsløsning, ADDvision Barcode og integration til Consignor. Det har gjort hverdagen langt enklere for medarbejdere og ledelse hos SELECT Sport i Danmark, Tyskland og USA.Første skridt var overblikket: SELECT Sports varer produceres i Asien og sejles til Danmark. ADDvision Barcode giver fuldt indblik i “floating stock”, så hjælper med styring af varer, der er på vej hjem.

..OG HVERDAGEN BLEVET MEGET ENKLERE …

Næste skridt er den meget enklere hverdag med langt færre manuelle opgaver, skarp planlægning og hastig, præcis plukning og levering. Modtagelsen af varerne starter allerede i Indkøbsafdelingen, hvor ADDvision Barcode sørger for overblikket over indkøb på vej hjem. De får nyt referencenummer, og ankomstdatoer og kolli bekræftes – så alle ved præcis, hvornår hvilke varer lander hosSELECT Sport.

Hver gang en container ankommer, er der en komplet containeroversigt med stregkoder for de enkelte varer. En stregkodescanner hjælper lagermedarbejderen med at finde varen hurtigt. Alle modtagne varer registreres og bogføres online via ADDvision Barcode og efterfølgende flyttes de på de tildelte lagerpladser.

ALTID ÅBENT, ALTID KLAR TIL LEVERE

Automatiseringen betyder, at SELECT Sport aldrig holder lukket – fx er der løbende online lagerstatus via ADDvision Barcode, der også er fuldt integreret til Consignor. Når en leverance skal pakkes, er alle fragtpapirer og fakturering klar. Systemet giver lagermedarbejderen en liste over varer – og en optimal rute igennem lageret for hurtigst muligt at finde varerne. ADDvision Barcode registrerer automatisk fremgangen og færdigmelder styklisten.

Og ledelsen har det fulde overblik. Der er online information om alle resultater – fx hvor meget der er plukket pr. dag, pr. medarbejder, hvad leverer hver medarbejder mv. Intercompany funktionen gør det muligt at servicere kunder i alle lande fra ét centralt lager i Danmark og udelukkende etablere salgsbutikker i andre lande. Salgsstedet i fx Sverige kan helt enkelt modtage ordren fra den lokale kunde – så sørger systemet for automatisk at oprette indkøbsordre til køb imellem koncernens selskaber, gennemføre salg til intern pris og for distributionen. Med den lynhurtige spedition, vi har i dag, mærker kunden ingen forskel. Det åbner for en sikker og økonomisk planlægning af ordrer, bemanding og lagerkapacitet.

ADDvisions løbende rådgivning og support giver også overskuddet til at gennemføre indlysende
og fornuftige optimeringer af arbejdsgange, samt naturligvis en skarp planlægning
af fremtiden.

"Vi har fået fuldt overblik over alle ‘flydende’ varer. Vores kunder er mere tilfredse og mere loyale, fordi vi leverer hurtigt og sikkert – hver gang. Næsten alle manuelle processer er væk i dagligdagen. Og systemet fra ADDvision er så intuitivt, at nye lagermedarbejdere er i gang rigtigt hurtigt. Vores planlægning er forenklet og skarp, og vi er ikke nødt til at lukke lageret – for vores lagerstatus er altid online- Select Sport

VI HAR OGSÅ EN LAGERSTYRINGSLØSNING DER MATCHER DIN VIRKSOMHEDS BEHOV

ADDvision er en af Danmarks mest erfarne Microsoft Dynamics partnere indenfor online lagerstyringsløsninger til Microsoft Dynamics C5 og NAV. Alle vores løsninger har de funktioner, du kan forvente af en moderne, avanceret og brugervenlig lagerstyringsløsning i én og samme  løsning.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere