02.12.2014  |  Lager & distribution

Nye reachtrucks til lette og mellemtunge lageropgaver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lindes nye reachtrucks er velegnede, når der skal løses lette og mellemtunge lageropgaver.

Halvdelen af alle palleløft på højlagre ligger under otte meter. Derfor introducerer N.C. Nielsen en ny serie af Linde reachtrucks i en light version, der er målrettet til virksomheder med lette til mellemtunge lageropgaver.

Læs også: Lithium-ion lagertruck består test

Linde R10B-R16B gør det lettere for virksomheder at vælge den rigtige reachtruck i forhold til løftebehov og ønsket kapacitet. Lanceringen omfatter fire indgangsmodeller - Linde R10B, R12B, R14B og R16B - med løftekapaciteter fra 1 til 1,6 tons.

”Omkring halvdelen af alle reachtrucks anvendes i lagre, hvor der kun løftes op til otte meters højde. De nye startmodeller fra Linde gør det for første gang muligt for virksomheder med lette eller mellemtunge lageropgaver at vælge en mere økonomisk løsning i forhold til deres lagerbehov”, siger salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche fra N.C. Nielsen. 

Rigelig power
De nye trucks har fortsat rigeligt med power til en effektiv opgaveløsning på gulvet og i højden. For eksempel sikrer en vedligeholdelsesfri 6,5 kW vekselstrømsmotor tophastigheder på 11 km/t med og uden last, mens der er fuld løftekapacitet i op til 7.7 meters højde.

Når det kommer til opbygning, ergonomi, sikkerhed og dynamisk manøvreevne er maskinerne identiske med Lindes serie af high performance-reachtrucks.

Læs også: Pluk den rette løsning

Høj sikkerhed
Maskinerne leveres som standard med Linde Curve Assist, der automatisk sørger for at sænke farten i kurver og sving. Maskinerne er udstyret med fire uafhængige bremsesystemer og et display, der viser aktuel løftehøjde, når gaflerne er over friløftshøjde.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere