N.C. Nielsen A/S

Lager & distribution

Linde El-truck gør Dacapo Stainless grønnere

Dacapo har nu udskiftet en række gamle gastruck til en farverig flåde af Linde el-truck, der dels er valgt på grund af den grønne teknologi og dels de lave levetidsomkostninger.

Indhold fra partner

Branchenyt

Parløb mellem N.C. Nielsen og vindmølleindustrien

I Danmark har vi indtaget en global førerposition inden for vindmølleindustrien. Alene i 2016 eksporterede vi vindmøller, teknologi og serviceydelser for 55,6 mia. kr. Det svarer til 6,9 procent af den danske vareeksport og i den danske vindmøllebranche er der rundt regnet beskæftiget 33.000 medarbejdere, og der forventes en fortsat positiv vækstkurve i fremtiden.

Indhold fra partner

Lager & distribution

KP Komponenter fik 25 Linde truck i ét hug

Oprindeligt skulle de kun lige have en enkelt ny Linde-truck. Men KP Komponenter endte alligevel med at underskrive en samlet leasingaftale på 25 fabriksnye Linde el-truck og stablere. Alle maskiner blev leveret på én gang hos KP Komponenter i den vestjyske landsby Spjald, hvor de blev sat i drift straks efter ankomsten.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nye reachtrucks til lette og mellemtunge lageropgaver

Lindes nye reachtrucks er velegnede, når der skal løses lette og mellemtunge lageropgaver.

Indhold fra partner

Branchenyt

N.C. Nielsen bliver dansk forhandler af Combilift

N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, har 1. august 2012 overtaget agenturet for Combilift truck og mobile kraner.

Indhold fra partner

Lager & distribution

N.C. Nielsen stiller skarpt på lageret

N.C. Nielsen tilbyder nu eksperthjælp, når lageret skal indrettes eller optimeres. På baggrund af input, virksomhedsbesøg, datadrevne analyser samt ønsker og forventninger til fremtiden skabe et kvalificeret beslutningsgrundlag, der kan tilføre fornyet værdi til den interne logistik.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lithium-ION skaber fornyet energi

N.C. Nielsen oplever stor interesse for virksomhedens egen udviklede Lithium-ION batterier. Netop denne batteriteknologi er udset som en af fremtidens vigtige energikilder inden for fx lystbåde, industriskibe, golfbiler, havetraktorer, vindmøller, nødstrømsanlæg og naturligvis også inden for el-truck og andre interne transportmidler

Indhold fra partner

Sourcing

N.C. Nielsen lancerer ny online truckauktion

N.C. Nielsen vil sælge brugte trucks og maskiner på auktioner. Der loves fair betingelser og fuld information om produktet fra virksomheden.

Branchenyt

Ny banebrydende Linde reachtruck øger løftekapaciteten

Lagerhoteller og distributionscentre, der satser på at optimere produktiviteten, får en effektiv håndsrækning fremover. I starten af maj er N.C. Nielsen klar til at sende de første Linde R14-R20/1120 reachtruck på det danske marked. Der er tale om en banebrydende ny generation af Linde reachtruck, som flytter grænserne for ydeevne og ergonomi sammenlignet med alle øvrige truckmærker på markedet.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere