20.11.2017  |  Lager & distribution

Lithium-ION skaber fornyet energi

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen oplever stor interesse for virksomhedens egen udviklede Lithium-ION batterier. Netop denne batteriteknologi er udset som en af fremtidens vigtige energikilder inden for fx lystbåde, industriskibe, golfbiler, havetraktorer, vindmøller, nødstrømsanlæg og naturligvis også inden for el-truck og andre interne transportmidler

Fremtiden kræver mere energi

Lithium-ION batterierne fra N.C. Nielsen imødekommer kravene om en miljøvenlig og effektiv energikilde, der præsterer bedre end traditionelle blysyrebatterier, uanset om dette gælder opladningstid, levetid, driftsomkostninger og vedligeholdelse. Batterierne yder ganske enkelt mere på alle parametre og giver i sidste ende en bedre bundlinje for virksomhederne.

Skræddersyede Lithium-ION batterier

Med egen batteriafdeling opbygger N.C. Nielsen Lithium-ION batterierne, så de passer præcist til formål og opgave. De leveres som en samlet og skræddersyet løsning til kunden – uden fordyrende mellemled og klar til brug.

– Det er afgørende, at Lithium-ION batterierne kan sættes i drift med det samme. Forretningen skal holdes kørende. Lithium-ION batterierne bidrager til effektiviteten ved at være funktionsdygtige i timevis, ved at kunne mellemlade i pauserne og ved at ladeprocessen er blevet nemmere for truckføreren. Det er en slags "plug and play"-løsning på lageret, udtaler Jan Vestergaard fra N.C. Nielsen.

Lithium-ION batterierne er udviklet til alle typer og mærker af el-truck, og kan bruges til fx golfvogne og Logistic Trains. De bliver leveret i størrelser fra 12 volt og opad samt 150-1.240 ampere i en ekstra forstærket batterikasse og med et indbygget BMS-sikkerhedssystem til overvågning.

Grøn teknologi betaler sig

Samtidig er Lithium-ION batterier en grøn teknologi med store gevinster for arbejdsmiljøet og miljøet i bredere forstand:

– Lithium-ION batterier vinder på alle parametre. De holder længere. De har ingen skadelige tungmetaller. De udnytter energien mere effektivt. De fylder mindre end andre typer batterier.

Og når de engang er udtjente, er det også muligt at bortskaffe dem mere miljøvenligt end konventionelle batterier, pointerer Jan Vestergaard fra N.C. Nielsen. 

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere