21.09.2015  |  Sourcing

N.C. Nielsen lancerer ny online truckauktion

N.C. Nielsen vil sælge brugte trucks og maskiner på auktioner. Der loves fair betingelser og fuld information om produktet fra virksomheden.

N.C. Nielsen, der producerer gaffeltrucks, terminaltraktorer og specialmaskiner, er klar med en række auktioner med et bredt udsnit af brugte maskiner.

Læs også: Ufri lej: Flere virksomheder køber deres materiel i stedet for at leje

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Dermed kan alle virksomheder klikke ind på nc-nielsen.dk og forhandle priser på brugte trucks til den pris, den enkelte synes er fair.

”Vi forventer, at især danske og udenlandske forhandlere af brugt materiel vil vise stor interesse for at deltage i auktionerne og gøre en god handel. Vi tager intet auktionsgebyr, så slutbuddet er under alle omstændigheder lig med maskinens endelige pris”, siger salgs- og marketingdirektør, Jens Wøldiche.

Læs også: Fredericia bygger nyt, stort transportcenter

Derudover vil de forsøge at ruste kunderne til at tage et godt og oplyst valg, forklarer Jens Wøldiche.

”Vi gør alt for at levere en seriøs præsentation af maskinerne, så auktionsdeltagerne altid kan foretage et bud på et godt og seriøst grundlag”, siger han.

Auktionerne vil foregå på engelsk og polsk, og alle virksomheder med et gyldigt cvr-nummer vil kunne byde. 

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere