10.11.2020  |  Branchenyt

Ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense

Indhold fra partner Hvad er dette?

IVECO Danmark A/S har ansat Søren Knoth som ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense. Søren er fra d. 2. november tiltrådt stillingen og har sin daglige gang i IVECO Odenses filial på Krumtappen 10.

Søren kommer med en bred erfaring inden for transportbranchen med flere år som sælger hos Volvo samt Fleet & Business Manager hos Jaguar Land Rover.

”Vi er meget glade for at byde Søren velkommen i IVECO, hvor han skal være med til at styrke salget af vores tunge lastbiler, samtidig med at han vil spille en vigtig rolle i IVECOs grønne strategi i forhold til salg af vores bæredygtige, gasdrevne lastbiler”, udtaler Carsten Sørensen, National Sales Manager i IVECO Danmark A/S.

Søren er allerede godt i gang med sine nye arbejdsopgaver og ser meget frem til at møde alle nuværende samt nye kunder på Fyn: ”Jeg er meget imponeret over IVECOs produkter, som har chaufførens komfort og online-muligheder i fokus. Dertil er IVECO langt fremme i forhold til den grønne omstilling, hvor der er flere penge at spare, når man vælger en gasdrevet lastbil, der kører på de europæiske veje, samtidig med at man ikke går på kompromis med performance. Jeg glæder mig meget til at præsentere skræddersyede transportløsninger til de fynske vognmænd”.

Søren kan kontaktes på tlf. 23213377 og mail soren.knoth@iveco.com.

Mere fra IVECO Danmark A/S

IVECO Danmark A/S

https://www.iveco.com/denmark

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere