01.12.2020  |  Lager & distribution

IVECO lancerer IVECO ON; det nye mærke for tjenester og transportløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

IVECO ON er det nye paraplynavn, der omfatter en mængde tjenester og transportløsninger udviklet til at optimere kundernes produktivitet og ejeromkostninger og samtidig give chaufføren en sikker og komfortabel arbejdsplads. IVECO ON blev skabt for at gøre det let for kunderne at finde frem til den skræddersyede løsning for netop deres virksomhed blandt IVECOs konstant voksende serviceudbud.

IVECO udbygger sit kundeorienterede udbud med lanceringen af IVECO ON, det nye paraplynavn, der samler en verden af integrerede tjenester og transportløsninger udviklet til at hjælpe kunderne med at styre deres vognpark og virksomhed på en effektiv og konkurrencedygtig måde med øget rentabilitet og bæredygtighed. Hensigten var således at gøre det lettere at finde rundt i IVECO's omfattende udbud af tjenester, som nu er samlet og organiseret, så kunderne let kan identificere de løsninger, der tilgodeser deres specifikke krav.

Med IVECO ON er kunderne løbende i kontakt med IVECOs eksperter og forhandlere og får hjælp til at holde både deres køretøjer og deres forretning kørende. Navnet, IVECO ON, signalerer at mærket altid er 'ON' for sine kunder - ved deres side og altid klar til at imødekomme deres behov.

”IVECO ON åbner en verden af tjenester, der er udtænkt og designet netop til vores kunder," sagde Thomas Hilse, IVECO Brand President.”Vi har skabt et økosystem med integrerede løsninger designet til at gøre det mere effektivt, nemt og rentabelt for vores kunder at drive forretning. Vi udvikler konstant nye tjenester til at supportere dem på nye måder. De opkoblede IVECO ON-tjenester markerer et dobbelt gennembrud inden for kundepleje. Først og fremmest gør de køretøjet til en platform, der sender og modtager data i realtid. For det andet gør de IVECO til en reel konsulent for såvel kunden som chaufføren. Vi har ændret selve begrebet service. IVECO ON leverer allerede i dag morgendagens transporttjenester. ”

IVECO ON er paraplynavnet, der åbner en port til mærkets omfattende udbud af digitale funktioner og tjenester, der har fokus på dels at forbedre det enkelte køretøjs driftstid og vognparkens effektivitet og produktivitet, dels at reducere de samlede ejeromkostninger (TCO) samt garantere førerens sikkerhed og komfort. De tjenester, der tilbydes under IVECON ON-paraplyen, udvides løbende i antal og rækkevidde og er inddelt i fem grupper:

  • Fleet til effektiv flådestyring gennem overvågning af brændstofforbrug og chauffør, opgaveplanlægning, ruteoptimering og ordreekspedition. Inkluderet heri er IVECO Web Api, der giver flådeejere mulighed for at styre deres flåde af køretøjer af forskellige mærker med et enkelt værktøj, takket være fleksibel dataintegration.
  • Uptime holder køretøjet kørende på vejen ved at undgå uforudsete driftsforstyrrelser og yde vejassistance. Køretøjsovervågning via IVECOs kontrolrum giver mulighed for at yde fjernassistance og undgå ikke planlagte stop. Desuden giver IVECO Top Care premium-kunder den prioritet de fortjener, hvis der er behov for reparation.
  • Care tager sig af ejeren, chaufføren og køretøjet ude på vejene med køretøjsovervågning og rapportering. Smart-rapporten giver kunder og chauffører tip til, hvordan de forbedrer deres kørestil for optimering af brændstof og køretøj.Lastbilchauffører kan også drage fordel af Easy Way-appen, som med et enkelt klik forenkler deres liv i førerhuset og maksimerer deres komfort.
  • Maintenance & Repair til specialiseret service med et udvalg af skræddersyede service- og reparationsaftaler. “Elements" tilbyder fleksible servicepakker, der kan tilpasses til kundernes behov.
  • Parts fuldender IVECO ON-tilbuddet ved at vælge originale IVECO reservedele og tilbehør. Kunder kan udstyre deres køretøj med originalt tilbehør og købe nye dele fra IVECOs serie af originale dele, Reman- og Nexpro-dele.

Med dette hurtigt voksende udbud af tjenester har IVECO ON et fleksibelt tilbud, der kan tilpasses til den enkelte kundes virksomhed og forretningsmæssige behov.

Mere fra IVECO Danmark A/S

IVECO Danmark A/S

https://www.iveco.com/denmark

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere