IVECO Danmark A/S

www.iveco.com/denmark

Branche/Sektor:

Fragt + distribution

Om

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R&…

Læs mere  

Om

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R&D-centre.

Som en af verdens førende virksomheder i transportbranchen er IVECOs målsætning at transportere mere og forbruge mindre. Vi arbejder kontinuerligt og engageret på udvikling af køretøjer, der bruger alternative brændstoffer og står som europæisk leder inden for naturgasdrevne køretøjer med et komplet sortiment drevet af bæredygtig CBG- og LBG-teknologi. Vi har derfor siden 1996 produceret og solgt over 24.000 køretøjer drevet af enten gas eller el i Europa. Motorer, der anvender biobrændsel, samt el og hybrid, er konkrete resultater af IVECO og CNH Industrials ønske om at beskytte miljøet ved at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen.

Miljøhensynet afspejler sig også i den konstante søgen mod bæredygtig produktion, hvilket betød, at IVECO og CNH Industrial-koncernen i 2016 opnåede, at 56% af det samlede energiforbrug kom fra bæredygtige kilder. Vi forpligter os til løbende at forbedre vores miljøindsats i driften og overholde alle gældende miljøbeskyttelseslove. Dette omfatter udvikling og udvidelse af et effektivt og certificeret Environmental Management System (EMS) baseret på grundlæggende principper om at reducere indvirkningen på miljøet og optimeringen af ressourcer.

Læs mere om IVECO og CNH Industrials arbejde med bæredygtighed: http://www.cnhindustrial.com/en-us/sustainability/corporate_sustainability_reports/Pages/default.aspx

Kontaktpersoner

Carsten Sørensen

Sales Manager (Medium/Heavy)

Jeppe Heidemann

Sales Manager (Light)

Maja Hangaard Kjeldsen

Marketing Coordinator

Lager & distribution

Hegelmann Group acquires five LNG-powered trucks from IVECO

There is no doubt that sustainable solutions are gaining more and more attention in the transportation and logistics industry. As a way to respond to this and become even greener, the German-based cargo and freight company Hegelmann Group has acquired five trucks from vehicle manufacturer IVECO, powered by liquified natural gas (LNG). This as a part of its plan to have sustainable vehicles make up at least 20 percent of its total fleet by 2025.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Driftssikre IVECO Daily skal levere alt fra ansjoser til hvaler

Den københavnske fiskegrossist Johnsen Fisk har netop opgraderet vognparken med helt nye IVECO Daily kølebiler, der er indrettet og folieret af KH Onestop. De skal køre ud med frisk fisk til restauranter, supermarkeder og hoteller på hele Sjælland og er valgt på grund af driftssikkerheden og luksusoplevelsen bag rattet.

Indhold fra partner

Branchenyt

IVECO lancerer ny IVECO S-WAY: den 100% forbundne, chaufførorienterede langturslastbil

IVECO præsenterede i dag sit nye tunge landevejskøretøj IVECO S-WAY i forbindelse med en skelsættende kongres, der blev afholdt i IFEMA udstillingscenter i Madrid, Spanien, for sit forhandlernet, sine sælgere, kunder og repræsentanter for den internationale presse og involverede de globalt ledende partnere Amazon, Shell og Microsoft.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere