07.04.2021  |  Branchenyt

IVECO BUS og INDCAR underskriver leveringsaftale om tilvirkning af nye Daily-minibusser til bytrafik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 29. marts underskrev IVECO BUS, global producent af turist- og bybusser og et brand under CNH Industrial Grou, og INDCAR en samarbejdsaftale om leverancer til produktion af en lavgulvsminibus. Det nye produktprogram, som vil blive produceret under IVECO-mærket, får navnet Daily Access.

IVECO BUS er en nøglespiller inden for minibussektoren med sit Daily-program og har besluttet at samarbejde med INDCAR, som er en velkendt opbygger inden for sektoren, om at udvikle og producere et nyt produktprogram, der udelukkende er beregnet til anvendelse i byer og nærområder.

Daily Access, som skal supplere IVECO BUS’ sortiment af bybusser, vil fortrinsvis være at finde i en biogaskompatibel naturgasversion for at imødekomme det voksende behov hos sektorens operatører af offentlig transport og støtte dem i deres energiomstilling.

Daily Access-programmet, der markedsføres af IVECO BUS, vil omfatte flere versioner, ligesom det vil nyde godt af IVECO-brandets omfattende udvalg af relaterede tjenester. Kunderne vil dermed kunne få glæde af producentens integrerede løsninger, herunder det nye IVECO ON-telematiktilbud, der giver det bedste med hensyn til ydeevne, kvalitet og driftsomkostninger.

De første leverancer forventes i starten af 2022.

”Vi er meget glade for det kommende Daily Access-program, der udvider vores eksisterende udbud af bybusser, og som gør det muligt for os fuldt ud at imødekomme den nuværende og fremtidige efterspørgsel inden for denne voksende markedssektor”, understreger Gauthier Ricord, Light Business Line. ”Disse nye modeller kombinerer INDCAR's erfaring med de vigtige egenskaber, der udgør Daily-programmets DNA og er et resultat af IVECO BUS' ekspertise inden for naturgas”.

”Vi er også meget tilfredse med den tillid, man har vist os for vores ekspertise, produktionskapacitet og anerkendte know-how inden for minibusser" udtaler Gaël Queralt, administrerende direktør for INDCAR.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere