23.09.2022  |  Lager & distribution

Nemlig.com har åbnet nyt varehus i Aarhus

Efter knap to års intensivt arbejde har Nemlig.com lukket dørene op for sit nye, energieffektive varehus i Aarhus på 32.000 m2. Nemlig.com råder nu over de to største varehuse i Danmark dedikeret til at sælge dagligvarer online. Et i øst og et i vest.

En af de mærkbare fordele for kunderne er, at tiden fra bestilling til levering er markant nedbragt og leveringsområdet i Jylland vil gradvist blive udvidet. Udviklingen glæder stifter og adm. direktør i nemlig.com, Stefan Plenge:

”Vi er sikre på, at hovedparten af danskerne vil købe deres dagligvarer online i fremtiden og derfor er denne udvidelse i Vestdanmark et helt naturligt skridt. Vi glæder os meget til at tilbyde bedre service med flere leveringstider og mulighed for bestilling og levering samme dag flere steder”, siger Stefan Plenge. 

Læs også: 2021 har budt på stor vækst i nemlig.com

Med åbningen af varehuset ser Nemlig.com frem til at skabe op mod 1.000 nye arbejdspladser i Aarhus fordelt på de kommende år. Online supermarkedet har indgået overenskomst med fagforeningen HK, så de nye medarbejdere i varehuset sikres gode løn- og arbejdsvilkår.

Varehuset udmærker sig også ved flere bæredygtige løsninger, der har været et gennemgående tema under opførelsen. Varehuset bruger eksempelvis overskudsvarmen fra kølerummene til at opvarme kontorerne, ligesom der er forberedt el-ladestandere ved alle parkeringspladser. Ligeledes kommer al strøm til varehuset fra Nordeuropas største solcellepark i Holstebro, som er etableret af Heartland-koncernen. Varehuset ejes af Heartland-koncernen, der også er storinvestor i nemlig.com.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere