11.04.2013  |  Lager & distribution

Mercedes-Benz får nyt logistikcenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skærme og kølerhjelme til flere af Mercedes-Benz’ bilmodeller skal fremover opbevares i et nyt logistikcenter ved Bremen.

Den globale logistikudbyder Goodman har påbegyndt konstruktionen af et nyt logistikcenter for Daimler, koncernen bag Mercedes-Benz, i Bremen, der skal forsyne produktionen af Mercedes-Benz' C-klasse og andre modeller, der produceres i byen.

Den 33.000 m2 store bygning, der får navnet Goodman Interlink Bremen, bliver bygget på en hidtil ubenyttet grund og skal fungere som et drive-in lager, der skal styrke logistikken i Daimlers produktionsproces, ifølge logisticsmanager.com.

Med en beliggenhed nær bilkoncernens eksisterende 46.000 m2 store lager, skal det bruges til opbevaring af strukturelt pressede dele, såsom skærme og kølerhjelme. Delene skal tilgå logistikcentret fra den Mercedes-Benz’ interne pressefabrik samt diverse eksterne leverandører for at blive transporteret til det nærliggende produktionsanlæg efter behov.    

Det nye lager ligger både nær motorvej A1 og vandvejen via Fuldahafen.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere