Maersk

IT

Maersk hårdt ramt af hackerangreb

IT-systemer på adskillige sites og på tværs af forretningsområder verden over er påvirket af det cyberangreb, der ramte Maersk i går. De samlede skader er stadig ved at blive opgjort.

IT

Maersk vil digitalisere sit paper trail

Maersk er gået sammen med IBM for at flytte det massive papirarbejde, der er forbundet med international containertransport ind i den digitale verden. Det vil øge sikkerhed og transparens, og samtidig spare både tid og penge.

Lager & distribution

Maersk og Alibaba går sammen om shipping

Via Alibabas portal kan den kinesiske e-handelsgigants kunder nu reservere plads på Maersks skibe. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem de to sværvægtere, der illustrerer det voksende samarbejde mellem de to industrier.

Branchenyt

Maersk vil udvide i Aarhus Havn

Aarhus Havn byder på gode vækstmuligheder for Maersk, der med sin havneforretning, APM Terminals, bl.a. vil være nordeuropæisk knudepunkt for nye containeralliancer.

Branchenyt

Containerbranchen går trange tider i møde

Fragtraterne falder, og krisen kradser i shippingbranchen, der aldrig kom sig helt oven på finanskrisen. Nu truer recession på ny i branchen.

Branchenyt

Maersk kan være tæt på milliard-skibsordre

Maersk kan være ved at en lægge en milliardordre på flere store containerskibe, siger anonyme kilder i værftsbranchen.

Indhold fra partner

Innovation

Maersk vil digitalisere i samarbejde med Microsoft

Maersk vil digitalisere og effektivisere supply chain-industrien, og Microsoft skal spille en afgørende rolle.

Branchenyt

Fire Maersk-skibe på vej til ophug i Indien

Maersk Line har indgået en aftale om at sende i alt otte skibe til skrotning, hvoraf de fire skal til Indien og bl.a. det værft, hvor det danske rederi allerede har to skibe liggende.

Branchenyt

Maersk skruer op for SCM-ambitionerne

Maersk Line vil være verdensledende, når det kommer til integreret containerlogistik, og sigter efter at kunne tilbyde mere helstøbte SCM-løsninger i stil med de store transportfirmaer.

Branchenyt

Maersk klar til milliard-investering i Indonesien

Maersk er klar til at investere flere milliarder dollar i Indonesien. Men det kræver, at landet ændrer sin cabotagelovgivning, lyder det fra en indonesisk minister.

Indhold fra partner

Branchenyt

Daewoo har store økonomiske problemer

Skibsværftet Daewoo har angiveligt store økonomiske udfordringer. Ifølge Sydkoreanske medier er værftet på vej med en stor nedskrivning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Maersk indskyder milliarder i sit kriseramte logistikselskab

Maersk har i 2014 indskudt knap tre milliarder kroner i sit logistikselskab Damco, der har haft underskud siden 2010.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere