01.03.2018  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Kenni Riise, Gubi

Kenni Riise, COO i designvirksomheden Gubi, sætter stor pris på det holistiske aspekt og den indflydelse, man som supply chain-ansvarlig kan have på en virksomheds udvikling.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Jeg har på mange måder fået det ind fra barnsben. Min far har i mange år arbejdet inden for fagfeltet logistik/SCM og allerede som ung dreng fik jeg arbejde på Solars centrallager i Vejen, hvor jeg er vokset op. Siden da er interessen vokset, men arv og miljø har spillet en stor rolle. Derfra fik jeg også den praktiske erfaring, som jeg så siden hen har suppleret med en teoretisk uddannelse.

Gennem årene har jeg bevæget mig mere over i en generalistrolle, og har de seneste år arbejdet på tværs af forretningen og fagområderne. Jeg føler fortsat at jeg daglig drager nytte af min SCM-baggrund, i form af generel forretningsforståelse og det at se sammenhængene på tværs af værdikæden.

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Her vil jeg først og fremmest pege på det holistiske aspekt og den indflydelse, man kan have i forhold til den løbende forretnings- og konceptudvikling, samt det at optimere logistik og processer på tværs af værdikæden. For mig er det nok primært helhedsbetragtningen, der er motiverende mere end selve det at putte ting i kasser.

Hvilket job har du om fem år?
Jeg håber bestemt fortsat at være i Gubi, hvor jeg har det rigtig godt. Vi er på en spændende rejse på vej til ’næste niveau’, hvor virksomheden skal have endnu flere ben at stå på bl.a. i forhold til vores distribution og kollektion. Her spiller det holistiske perspektiv også ind; jeg har fået et meget bredt arbejdsfelt med snitflader mellem både det kreative og det kommercielle område, jeg er involveret i både strategi og salg, og jeg har gode muligheder for at påvirke retningen for virksomheden, så det er et rigtig spændende miks.

Om Kenni

Uddannelse:
Master i Supply Chain Management fra Copenhagen Business School. Bachelor i Business Administration og Management fra Handelshøjskolen i Århus

Tidligere job:
Sales Director & Head of Division HTS Group, Managing Director, Vipp A/S, Corporate Supply Chain Manager, Solar A/S, Logistics Manager, Vipp

Hvad er dit bedste karriereråd?
Jeg vil sige, at det meget handler om at turde tage de muligheder, der kommer og søge at skabe en balance, hvor man både arbejder langsigtet med karrieren og samtidig skaber perioder, hvor man kan udvikle sig såvel fagligt som personligt. Derudover synes jeg man bør tilstræbe at arbejde med noget, der inspirerer og motiverer én; noget man er stolt over at arbejde med, så lønnen ikke er den primære motivationsfaktor.

Jeg har eksempelvis selv en stor passion for design og det gør, at jeg kan identificere mig med vores produkter, og det gør det bare sjovere i hverdagen. Derudover er Gubi en forandringsvillig virksomhed, hvor der er stor mulighed for at påvirke og være med til at forme koncepter og retning, hvilket jeg sætter stor pris på.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere