15.06.2015  |  Lager & distribution

Knapp øger omsætningen med 20 procent

Indhold fra partner Hvad er dette?

Knapp er vokset betydeligt i seneste regnskabsår og har øget sin omsætning med 20 procent. Resultatet landede på 21. mio. euro.

Østrigske Knapp, med afdeling i Næstved på Sjælland, har i regnskabsåret 2014/15 øget sin omsætning med 20 procent til 466,3 mio. euro og opnået et resultat (EBIT) på 21 mio. euro. De positive tal er et resultat af virksomhedens langsigtede vækststrategi, oplyser Knapp i en pressemeddelelse.

Knapp, som designer og leverer interne logistikløsninger, har dermed skabt solid vækst i de seneste fire år. Ifølge firmaet selv er det den stærke strategiske position på verdensmarkedet med innovative systemløsninger til kerneforretningsområderne farma, mode, fødevarer, detailhandel og industri, der danner grundlaget for væksten.

Læs også: Automatisering medvirker til at bevare lagre i Danmark

Eksportraten er stabil på et højt niveau på omkring 98 procent. Europa er igen blevet det stærkeste marked med en omsætningsandel på næsten 75 procent, oplyser selskabet.

I firmaet ser man optimistisk på fremtiden og har derfor i 2015 planer om at udvide faciliteterne i Østrig samt at investere i de internationale datterselskaber og produktionsnetværk.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere