Hi-messe

Branchenyt

17.000 begejstrerede branchefolk var samlet til årets hi-messe

Værdien af det personlige møde blev mere end bekræftet, da 17.408 branchefolk fra 5.-7. oktober var samlet til Danmarks største industrimesse, hi Tech & Industry Scandinavia 2021, hvor teknologiske løsninger blev fremvist, erhvervsrelationer styrket og innoverende viden delt.

Branchenyt

Verdens første brintanlæg hyldet på årets hi-messe

Da hi Tech & Industry Scandinavia 2021 løb af stablen i denne uge, skulle der også findes en ny vinder af messens bæredygtighedspris. Det blev Brande Brint, som løb med præmien. Projektet har oprettet verdens første brintanlæg, som kan spille en central rolle i en bæredygtig omstilling af den tunge transport.

Branchenyt

INVITATION - BESØG OS PÅ ÅRETS HI 2021 MESSE I OKTOBER

Sæt kryds i kalenderen til en tur ind på stand L9164 (hal L) på HI-messen den 5.-7. oktober 2021 og få et kompetent indblik i de nyeste mærknings- og logistikløsninger inden for stregkoder, labels og datafangst.

Indhold fra partner

Branchenyt

Årets hi-messe sætter bæredygtighed i centrum

Når en længeventet fysisk hi Tech & Industry Scandinavia løber af stablen i starten af oktober bliver det med bæredygtigheden, som sit gennemgående tema. Det annoncerede arrangørerne i sidste uge, hvor de samtidig løftede sløret for de fire nominerede til hi Sustainable Development Award.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere