14.12.2017  |  Branchenyt

Hans Chr. Schmidt skal lede faglig debat på Move 2018

Tidligere transportminister Hans Christian Schmidt vil sidde ved roret i debatmøde om fremtidens udfordringer for branchen, når fagmessen Move får premiere til maj.

Den tidligere transportminister Han Christian Schmidt har takket ja til at lede et rundbordsmøde om branchens fremtidige udfordringer og muligheder, når logistikfagmessen Move for første gang løber af stablen i Fredericia til maj.

Læs også: DHL samler ledere og startups til innovationsdag

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Debatmødet vil foregå mellem forskellige politikere og fremtrædende repræsentanter fra branchen og idéen til mødet udspringer af en lignende debat i efteråret. Her havde Hans Christian Schmidt selv, i samarbejde med organisationen Associated Danish Port (ADP), inviteret politikerkolleger og branchefolk til en havne- og transportpolitisk debat på Christiansborg, og det var en succes, den tidligere transportminister gerne vil gentage:

”Det var en rigtig god dag, og da muligheden for at lave et forum på Move opstod, slog vi straks til. Jeg er meget optaget af, at vi som politikere skal være med til at drive udviklingen fremad, og jeg synes, ideen og konceptet bag Move er fantastisk”, siger Hans Christian Schmidt.

Han påpeger videre, at logistik- og transportområdet, med den rivende udvikling netop er velegnet til, at man jævnligt kigger på fremtidsscenarier og drøfter mulighederne igennem.

”Efter at have beskæftiget mig med området igennem et langt liv ved jeg, at det handler om de lange linjer og det seje træk - kig bare på broforbindelserne, nye motorveje og jernbaneområdet”, siger han.

Emner, der ifølge den tidligere minister kan blive taget op til rundbordsmødet i maj, er blandt andre havnepakken, den teknologiske udvikling med droner og førerløse køretøjer.

”Men ordet er frit, og jeg er sikker på, branchen vil byde ind med spændende og perspektivrige temaer for diskussionen. Jeg glæder mig enormt meget til det”, siger Hans Christian Schmidt.

Læs også: 26 tendenser vil påvirke logistikbranchen fremover

Rundbordsmødet vil finde sted den 2. maj kl. 11-12 under logistikmessen Move 2018. Læs mere om messen her.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere