Messe

Branchenyt

Svensk event viser vejen til fremtidens industri

ROKLive EMEA 2022 giver kunder, partnere og brancheeksperter mulighed for at netværke og indblik i branchens nyeste innovationer og løsninger.

Branchenyt

Dansk robotteknologi erobrer verdensmarkedet via Tyskland

Automationsindkøbere fra hele Europa kan møde den danske robotindustri i München, når kontinentets største robotmesse Automatica løber af stablen de kommende dage. Her præsenterer otte danske producenter en perlerække af teknologiske løsninger på fremstillingsindustriens mange udfordringer.

SCM 4.0

Lokal festival vil løfte midt- og vestjyske virksomheder

I april bliver Manufacturing Festival 2022 afholdt på tværs af det midt- og jyske. Blandt andet direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen deltager for at give lokale virksomheder inspiration og bud på, hvordan grøn og digital omstilling kan styrke deres udvikling og vækst.

Branchenyt

LEDVANCE planlægger et innovationsfyrværkeri ved Light + Building 2022

I 2022 vil LEDVANCE igen præsentere sine nye produkter på verdens førende messe for lys- og bygningsteknologi; Light + Building i Frankfurt.

Indhold fra partner

Branchenyt

Mød verdens mest bæredygtige virksomhed på HI-messen

På dette års HI-messe fortæller Schneider Electric blandt andet om, hvordan industrien bliver mere bæredygtig, opnår energireduktion samtidig med driftsoptimering, og hvordan din virksomhed kan anvende skalérbare robotløsninger og automatiseringssoftware for øget effektivitet.

Branchenyt

Flere end 275 udstillere klar til Transport 2021

Der er vist stor opbakning til Transport 2021. Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand til når messen løber af stablen i september måned. Blandt dem er Mercedes-Benz, Scania og MAN.

Branchenyt

Mød Toyota på Transport Øst

Toyota Material Handling er nummer 1 verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger, og har Danmarks bredeste produktprogram.

Indhold fra partner

Branchenyt

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

“Vores stand var travl, fra vi åbnede til vi lukkede, og kunder og andre nysgerrige stillede mange spørgsmål og ville se det hele”.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Dansk robotguru: I alle brancher gælder det om at komme ud af startboksen

Den globale trend er, at flere og flere brancher bruger robotter til at fremtidssikre deres drift. I Danmark er der fortsat masser af uopdyrket automationspotentiale, og derfor er Esben Østergaard ambassadør, når Nordens første rendyrkede robotmesse, R-22, den 23. marts slår dørene op i Odense.

Branchenyt

INVITATION - BESØG OS PÅ ÅRETS HI 2021 MESSE I OKTOBER

Sæt kryds i kalenderen til en tur ind på stand L9164 (hal L) på HI-messen den 5.-7. oktober 2021 og få et kompetent indblik i de nyeste mærknings- og logistikløsninger inden for stregkoder, labels og datafangst.

Indhold fra partner

Branchenyt

Årets hi-messe sætter bæredygtighed i centrum

Når en længeventet fysisk hi Tech & Industry Scandinavia løber af stablen i starten af oktober bliver det med bæredygtigheden, som sit gennemgående tema. Det annoncerede arrangørerne i sidste uge, hvor de samtidig løftede sløret for de fire nominerede til hi Sustainable Development Award.

Branchenyt

Fødevaremesse fremviser klimaløsninger til hele værdikæden

Teknologisk Institut inviterer til fødevarekonference med bredt fokus på klimaløsninger og -gevinster i hele værdikæden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere