26.08.2022  |  Branchenyt

Svensk event viser vejen til fremtidens industri

ROKLive EMEA 2022 giver kunder, partnere og brancheeksperter mulighed for at netværke og indblik i branchens nyeste innovationer og løsninger.

Tilmeldingen er åben til ROKLive EMEA 2022, meddeler automationsvirksomheden Rockwell Automation, som står bag eventet, der skal finde sted mellem den 24. og 27. oktober i Göteborg, Sverige.

På ROKLive EMEA 2022 samles ledere og innovatører inden for drift, vedligeholdelse, ingeniørarbejde og teknologi for at udforske, hvordan Rockwell Automations intelligente enheder, software, løsninger og tjenester ændrer den måde, hvorpå industrien tænker på industriel automatisering.  

"Vi er glade for ikke blot at bringe sådan et stort event til Europa, men også for, at vi kan afholde det som en fysisk begivenhed og genoprette den menneskelige forbindelse mellem vores kunder, partnere, domæneeksperter og andre interessenter”, siger Sachin Mathur, der er Rockwell Automations direktør for ´software and control´ i EMEA, og fortsætter:

Læs også: Danske virksomheder præsenterer digital og bæredygtig produktion på tysk industrimesse

"Dette års program er fyldt med de seneste trends og muligheder i branchen inden for vigtige områder såsom cloud- og SaaS-løsninger, analyse, driftsledelse, intelligente enheder, produktionsdata og processtyring - alle kernefunktioner i et moderne ´Connected Enterprise´ produktionssystem og i et ´Connected Worker´ miljø".

På dette års ROKLive EMEA vil man kunne finde: 

Keynote præsentationer - ROKLive EMEA begynder hver dag med en inspirerende keynote med fokus på strategi og visioner for digital transformation. Rockwell Automation vil sammen med gæstetalere fremhæve investeringer i innovation, og hvordan de leverer optimale resultater.  

Mere end 125 interaktive sessions - Oplev interaktive sessioner med fokus på de nyeste industrielle transformationsløsninger og ´best practices´. Deltagerne vil lære af produktionsledere, branchespecialister, produktchefer og kolleger i form af dybdegående teknisk træning, praktiske øvelser og interaktive diskussioner. 

The Connected Enterprise Expo – Udforsk The Connected Enterprise Expo, og oplev IT- og OT-innovationerne fra Rockwell Automation og dets partnere. Udstillingen vil vise de seneste fremskridt og muligheder inden for industriel og produktionsmæssig transformation. 

Networking – Kom i kontakt med hundredvis af fagfolk med teknisk viden.  

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere