18.06.2015  |  Branchenyt

H. Essers satser strategisk på eget WMS

Logistikvirksomheden H. Essers satser massivt på digitale løsninger, blandt andet et egenudviklet WMS, og simplicitet i komplekse processer.

Den belgiske logistikvirksomhed H. Essers satser massivt på at udvikle sine egne it-løsninger, blandt andet WMS.

Læs også: Fra tre tons til under ét gram

Derfor har virksomheden prioriteret at have over 80 ansatte i it-afdelingen, der melder sig klar til at implementere både små og store it-integrationsopgaver, oplyser H. Essers.

Et af de mere komplekse WMS er udviklet til medicinalbranchen, der er en af H. Essers vigtigste kernekundegrupper. Her bliver der stillet særlige krav til setuppet for WMS, da det eksempelvis både skal kunne rumme udvidet batch-management og håndtere udløbsdatoer på medicinen.   

Hos H. Essers tror man på at skabe simplicitet i komplekse processer, og derfor forsøger man at gøre it-systemerne så enkle og intelligente som muligt. Samtidig kan virksomhedens egenudviklede WMS integreres med hvilket som helst ERP-system, heriblandt SAP via SAP XML iDocs, garanterer H. Essers. 

Læs også: 12 bud på succes med at indføre WMS

Fordi H. Essers har en holistisk tilgang til SCM, har firmaet desuden udviklet sit eget TMS, som er fuldt ud integreret med WMS.  

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere