Gennemsigtighed

Sourcing

Indkøbschefer har elendig synlighed i forsyningskæden

Kun seks procent af de adspurgte indkøbschefer i undersøgelse fra Deloitte beretter om fuldt overblik over virksomhedens forsyningskæde. Omkostningsreducering er stadig den vigtigste opgave.

Sourcing

Bangladesh vil have mere gennemsigtighed i beklædningsindustrien

I Bangladesh vil man gerne have mere gennemsigtighed i beklædningsindustrien. Derfor har man netop annonceret et nyt initiativ, der skal hjælpe med at kortlægge alle beklædningsfabrikker i hele landet.

Produktion

Rapport: Der mangler stadig transparens i tøjindustrien

Trods stigende bevågenhed og klare fremskridt på området, så mangler der stadig gennemsigtighed i forsyningskæderne hos en lang række tøjbrands, fastslår ny rapport. Danske Bestseller får kritik.

IT

Gennemsigtighed i kæden er konge

De bedste virksomheder kombinerer standarder med datafangst-teknologi for at sikre gennemsigtighed i forsyningskæden. Det konkluderer ny undersøgelse.

Strategi & ledelse

Synlighed i forsyningskæder er for alvor kommet på agendaen

En rapport fra analysehuset Aberdeen Group viser, at det stigende antal leverandører, kunder, transportselskaber og lande i virksomheders globale forsyningskæder øger vigtigheden af en synlig, samarbejdende synkronisering mellem alle parter.

Indhold fra partner

Branchenyt

Unilever fortæller om hele deres palmeolie supply chain

Dagligvaregiganten Unilever vil som den første større virksomhed afsløre, hvordan deres palmeolie bliver produceret. Det skal skubbe til udviklingen af en bæredygtig palmeolieindustri.

Strategi & ledelse

De færreste har en gennemsigtig forsyningskæde

Det er i højere grad blevet en vigtig, strategisk prioritet at have gennemsigtighed i forsyningskæden, viser undersøgelse. Alligevel opfylder kun seks procent af virksomhederne ambitionen.

Strategi & ledelse

Bæredygtig bomuld i bund

En ny rapport rangerer en stribe store virksomheder på baggrund af deres indsats i forhold til brugen af bæredygtig bomuld, og resultaterne er ikke prangende. Uigennemsigtige forsyningskæder får en stor del af skylden.

Sourcing

Tesco vil gøre supply chain transparent

Storbritanniens største detailkæde Tesco lover nu i kølvandet på hestekødsskandalen, at den vil skabe større åbenhed om sin forsyningskæde.

Indhold fra partner

Innovation

Logistikselskab får reelt indblik i, hvad de enkelte ydelser koster

K.W. Bruun Logistik har via Activity Based Management på få måneder opnået fuld gennemsigtighed i lønsomheden for hver enkelt ordrehåndtering. Det unikke er, at selskabet kan fordele både de direkte og de indirekte omkostninger ud på logistikaktiviteter og transaktioner. Selskabet håndterer al logistik for Peugoet og Citroën i Danmark, Sverige og de baltiske lande.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere