10.05.2021  |  Branchenyt

Nyt samarbejde slår realtids-gennemsigtighed sammen med risikoanalyser

Everstream Analytics har annonceret et nyt samarbejde med project44 på baggrund af deres end-to-end Real Time Location Visibility. Samlet skal de øge resiliens og smidighed i forsyningskæder.

”De af vores kunder, der har brugt project44 gennemsigtighedsdata i kombination med vores risikoanalyser har bedre kunne navigere i nylige hændelser som blokeringen af Suez-kanalen”, siger David Shillingford, CEO of Everstream Analytics, om mulighederne ved at samle Everstream og project44s evner.

For mens Everstream er kendte for at hjælpe virksomheder med at reducere sourcing og leverandør risici, er project44 førende indenfor gennemsigtighed.

”Virksomheder vil få en konkurrencemæssig fordel fra den integrerede løsning, når de skal navigere i logistik- og forsyningsdisruptioner, ligegyldtigt om de er miljømæssige, finansielle, geopolitiske eller infrastrukturelle. Vores evne til at tilbyde gennemsigtighed omkring risici ved sub-tier leverandører vil også komplimentere project44’s nye Supplier Visibility-initiativ, hvor project 44 kan spore indgående fragt, når leverandører eller en tredjepart har kontrol med transporten”, fortsætter David Shillingford.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere