project44

project44.com/

Branche/Sektor:

Bæredygtig transport, IT til produktionsoptimering, IT til transportoptimering

Om

project44 har en mission om at få virksomheders supply chains til at fungere optimalt. project44 binder de forskellige elementer og transporttyper i en supply chain sammen og driver verdens største end-to-end visibilitetsplatform. Vi sporer mere end 1 milliard forsendelser årligt for mere end 1.000 af verdens førende logoer, herunder v…

Læs mere  

Om

project44 har en mission om at få virksomheders supply chains til at fungere optimalt. project44 binder de forskellige elementer og transporttyper i en supply chain sammen og driver verdens største end-to-end visibilitetsplatform. Vi sporer mere end 1 milliard forsendelser årligt for mere end 1.000 af verdens førende logoer, herunder virksomheder inden for produktion, bilindustrien, detailhandel, biovidenskab, fødevarer samt olie, kemi og gas. Ved hjælp af project44 kan afskibere og transportører over hele verden opnå større forudsigelighed, robusthed og bæredygtighed.

project44 er den ubestridte leder på sit område og er klassificeret som leder i Gartner Magic Quadrant, nr. 1 i FreightWaves FreightTech 2022, Customer's Choice i Gartner's Voice of the Customer rapport, og placeret i den absolutte top af G2 Grid Report for foråret 2022.

project44's hovedkvarter ligger i Chicago,  USA, men det danske kontor befinder sig i Nørresundby. Ialt 17 kontorer er hidtil etableret verden over, og project44's mere end 1.000 medarbejdere arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder til bedre supply chains.

Læs mere på www.project44.com.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere