17.10.2019  |  Strategi & ledelse

FREJA opretter en whistleblowerordning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos FREJA Transport & Logistics er det vigtigt, at man tager ansvar, og det er blevet en integreret del af den måde, de laver forretninger på. Dette betyder, at ansvarlighed og anstændighed er nøgleord i virksomhedens forretningsudvikling og branding.

FREJA har forpligtet sig til at sikre bæredygtighed, høj forretningsmoral og etik, samt høj integritet. Virksomheden er opmærksom på, at der er forskellige forretningskulturer rundt omkring i verden, og at de derfor skal være i stand til at håndtere både danske og internationale regler.

FREJA udfører antikorruptionstræning, hvor de etiske regler altid bliver forklaret for medarbejderne. Ingen af medarbejderne må for eksempel tage imod bestikkelse i form af gaver, lån eller gebyrer. Virksomheden har sat initiativer i gang for at sikre, at alle deres medarbejdere bliver opmærksomme på og accepterer whistleblowerordningen under introduktionsforløbet hos FREJA. Whistleblowerordningen blev oprettet i 2018 og giver mulighed for anonym rapportering af oplevelser og mistanke om problematiske forhold i koncernen. Løsningen garanterer anonymitet, når man rapporterer. Dette gøres via et login til systemet, hvilket sikrer bedre muligheder for at få flere detaljer om, hvad der rapporteres.

Man kan få adgang til FREJAs whistleblowerordning via deres hjemmeside: https://www.freja.com/dk/om-freja/corporate-social-responsibility/.

Mere fra Freja Transport & Logistics A/S

Freja Transport & Logistics A/S

www.freja.com

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger.Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være den perfekte strategiske samarbejdspartner for alle i enhver…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere