09.12.2021  |  Lager & distribution

FREJA ompakker mere end 1000 gaveæsker for Pierre Fabre lige i tid til julen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da den franske virksomhed Pierre Fabre havde brug for at gøre deres gaveæsker klar til julehandlen 2021, stod FREJA klar med en hjælpende hånd.

Pierre Fabre blev grundlagt i 1951 og er en fransk virksomhed, der laver farmaceutiske og dermokosmetiske produkter, som de distribuerer til apoteker, hudlæger og hospitaler. Siden 2017 har Pierre Fabre og FREJA indgået i et tæt partnerskab på diverse logistikhåndteringer såsom ompak og re-labeling af deres produkter i Skandinavien, samt på løbende optimeringer af deres logistikflows.

Senest spurgte Pierre Fabre på en ompakningsopgave af 1320 gaveæsker til julehandlen i Norge, og det takkede vi naturligvis ja til. FREJAs team stillede op og fik klaret opgaven på kort tid, så gaveæskerne var klar til at blive distribueret til apotekerne i Norge, og de i dag ligger klar til at komme under juletræerne i de norske stuer.

”Det betyder meget for os, at en virksomhed af Pierre Fabres kaliber vælger at bruge FREJA som logistikpartner. Vi værdsætter det tætte samarbejde vi har etableret med Pierre Fabre, og vi er glade for, at vi også kunne hjælpe med denne opgave”, fortæller FREJAs Logistics & Healthcare Director, Morten Bruun-Kristensen.

Denne opgave er en af mange specialopgaver, vi udfører for Pierre Fabre og andre virksomheder, og vi står også klar til at hjælpe din virksomhed. Hvis du vil vide mere om vores Pharma & Healthcare logistiktjenester, så er du altid velkommen til at række ud til Morten Bruun-Kristensen.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere