16.03.2021  |  Branchenyt

FREJA og SDK bliver ny stærk spiller på transportmarkedet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fusionen er nu godkendt af de relevante konkurrencemyndigheder og en sammenlægning er i gang.

Vi har for nyligt annonceret, at FREJA Transport & Logistics Holding A/S fusionerer med SDK A/S, der ejes af USTC. Fusionen er nu godkendt af de relevante konkurrencemyndigheder, og vi har derfor påbegyndt en sammenlægning af de to enheder. Medarbejderne fra SDK Logistics i Jylland er flyttet ind hos FREJA i Stilling, og medarbejdere fra SDK Logistics Køge er flyttet ind hos FREJA i Taastrup.

I en overgangsperiode vil vi stadig arbejde i to selskaber, men vi forventer at være fuldt integreret og have sammenlagt selskaberne pr. 01.05.21.

Sammenlægningen betyder, at alle FREJAs nuværende forretningsenheder fusioneres med SDKs logistikselskaber til en ny enhed under navnet FREJA Transport & Logistics. Selskabets samlede størrelse betyder, at vi kommer til at stå stærkt med kompetencer og viden fra erfarne medarbejdere fra både SDK og FREJA.

Vi vil løbende udvikle vores forretningsområder og præsentere nye muligheder for vore kunder. Ønsker du at høre mere om de muligheder, det nye FREJA er i stand til at tilbyde, er du velkommen til at kontakte Franz Andersen (fas@freja.com).

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere