21.04.2020  |  Lager & distribution

FREJA klarer din sø- og luftfragt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød Hongyi Niu, Global Project Director, Torben Stenshøj, Airfreight Manager, og Mikkel Lübker Andersen, Ocean Freight Manager, der driver FREJAs sø- og luftfragtsafdeling i Danmark.

Vidste du, at FREJA Transport & Logistics tilbyder sø- og luftfragtsløsninger? Det har vi gjort i mange år på gruppeniveau, og i Danmark siden januar 2017, hvor vi her etablerede vores sø- og luftfragtsafdeling på opfordring af vores kunder, eftersom flere og flere efterspurgte services, der rakte ud over vores velkendte vejtransportservice.

Hongyi var en af de FREJAnitter, der var med til at oprette FREJAs sø- og luftfragtsafdeling. Han blev ansat af FREJAs grundlægger, Jørgen Hansen, tilbage i 2015 og har siden da også været med til at etablere Global Forwarding Services i FREJA. Torben startede i FREJA i januar 2017 og har været i denne afdeling siden begyndelsen. Torben startede sin karriere allerede i 1981, og har tilegnet sig en masse viden og erfaring efter 39 år i denne branche. Mikkel tiltrådte teamet i 2018, og med de kompetencer han har opnået, siden han startede i branchen i 2002, har FREJA skabt et yderst kompetent team til at repræsentere os på markedet som full-service leverandør.

Hvorfor vælge FREJA på sø- og luftfragt?

Transport via sø og luft giver dig nogle løsninger, der ikke nødvendigvis kan lade sig gøre med vejtransport. Med vores erfaring og kendskab inden for sø- og luftfragt kan disse transportformer netop være det rigtige valg for din virksomhed.

FREJA tilbyder transporter både af hele containere og delpartier til og fra enhver destination i verden, og vi har fuld licens via IATA, hvilket betyder, at vi kan forberede alle relevante luftfragtsdokumenter, uanset hvor dine forsendelser skal til. Vi kan også hjælpe dig hvis du har brug for at flytte gods direkte fra leverandør til kunde, da vi er medlem af World Cargo Alliance (WCA). WCA er det største netværk af uafhængige speditionsselskaber med næsten 7.300 kontorer i 190 lande fordelt over 843 byer. Medlemskabet tillader os at tilknytte en dygtig agent til din forsendelse, da transporter af den type fra et sted til et andet uden en agent til stede, er udfordrende på grund af kompleksiteten og reglerne på dette område.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine transportbehov. Kontakt Hongyi, Torben eller Mikkel når som helst, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller læs mere på vores hjemmeside.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere