21.10.2020  |  Branchenyt

FREJA kan nu EU frigive lægemidler

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA er stolte af at annoncere, at vi har fået udvidet vores GMP tilladelse til at inkludere EU frigivelse af lægemidler, der er produceret i tredjelande, dvs. uden for Europa. EU frigivelsen er et krav, før lægemidler må sælges på det europæiske marked.

Tilladelsen betyder, at kunder fremover kan sende lægemidler direkte fra tredjelande til FREJA, hvorefter FREJAs QP (Qualified Person), Kiki Baagøe Andersen, vil udføre en Batch certificering. Inden frigivelsen foregår, sørger FREJAs QP for, at produkterne analyseres i EU efter gældende regler. Herefter vil FREJA kunne varetage leveringen af produkterne til grossister, sygehuse eller navngivne læger ved klinisk forsøgsmedicin. For dig som kunde betyder det, at du ikke behøver at tilkøbe en ekstern QP konsulent til at udføre Batch certificeringen, og du sparer dermed tid og penge.

”Vi har siden marts arbejdet på at få tilladelsen, og vi er utroligt stolte af, at vi nu kan tilbyde denne service. Vi arbejder altid på at finde nye måder, hvorpå vi kan skabe ekstra værdi for vores kunder, og vi er sikre på, at denne nye service vil gavne vores kunder” fortæller Marina Steensen, Group Healthcare Logistics Director, Denmark.

Tilladelsen gælder alle ikke-sterile humane og veterinære lægemidler, samt ikke-sterile lægemidler til kliniske forsøg for både humane og veterinære produkter.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere