24.09.2019  |  Lager & distribution

FREJA får nye lagerautomater

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos FREJA i Skanderborg har vi valgt en enkel, effektiv og pladsbesparende løsning til opbevaring og pluk.

Vores kunde Deichmann Sko ApS, for hvem vi driver webshop i Danmark og Sverige, har ambitiøse vækstmål for sin fortsatte udvikling på markederne. Vi kunne sidst på sommeren i 2018 enten vælge at gøre mere af det samme og opsætte flere reoler på et manuelt lager – eller tænke innovativt. Valget faldt på det sidste.

Efter omhyggelig dialog med flere udbydere, faldt valget på de 10 stk. 9 meter høje LOGIMAT® lagerautomater med plads til rigtig mange par sko. Som i rigtig, rigtig mange. Vi er klar til tocifrede vækstrater, og med den rette IT-integration følger også øget effektivitet.

Med lagerautomaterne kan vi nu opbevare og plukke de samme varer på blot 350 m2 i stedet for de 1.000 m2, der allerede dengang var i brug – uden tanke for den vækst der er planlagt. Og med investeringen kunne vi opsige et eksternt lager og samle de jyske lageraktiviteter på én lokation.

Vi udvikler os løbende med vores kunder og de udfordringer de kommer med. Tøv ikke med at kontakte os for at drøfte dine behov for lager- og logistikløsninger.

Se videoen nedenunder for at se hvordan det så ud, da lagerautomaterne blev bygget og gjort klar.

Kontakt FREJAs Group Healthcare Logistics Director Denmark, Marina Steensen, på +45 9670 5422 eller msn@freja.com, hvis du ønsker at lære mere om, hvordan FREJA kan hjælpe dig og din virksomhed.

Se video af de nye lagerautomater her

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere