FN

Sourcing

FN: Risikoen for slaveri øges under coronakrisen

Økonomisk usikkerhed verden over øger samtidig risikoen for at udsatte grupper udnyttes og underlægges slaveri-tilstande. Det gælder særligt for folk, der i forvejen møder diskrimination på baggrund af køn, religion, seksualitet og hudfarve.

Branchenyt

Klimaforhandlinger for skibsfarten er i gang - Danske Rederier håber på ambitiøs plan

IMO er i fuld gang med at forhandle om en klimastrategi for skibsfarten. Danske Rederier håber på en konkret og ambitiøs plan, der kan "fastsætte klare mål for erhvervets CO2-udledninger".

Branchenyt

FN: bæredygtig transport afgørende for SDG-mål

Større investeringer i grønnere og mere bæredygtige transportsystemer er essentielt for at understøtte den økonomiske og sociale udvikling, der skal til for at FN’s mål om bæredygtig udvikling kan nås. Det fastslår en ny rapport.

Branchenyt

Danske virksomheder sælger stort til FN-organisationer

Danske virksomheders salg til FN-organisationer steg med knap én milliard kroner sidste år. Salget dækker blandt andet over transport og logistik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

FN’s generalsekretær: Virksomheder skal holde opsyn med deres supply chains

Efter at 1.127 tekstilarbejdere i Bangladesh mistede livet i en sammenstyrtet fabrik i forrige måned, opfordrer FN’s generalsekretær virksomheder til at tage ansvar for deres forsyningskæder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere