30.10.2017  |  Branchenyt

DHL samarbejder med FN og Fiji om COP23

DHL har tilsluttet sig som officiel partner ved det kommende Fijian COP23 i den tyske by Bonn. Samarbejdet betyder, at DHL støtter op om konferencen og forskellige tilknyttede events – og så har DHL på bæredygtig vis fragtet en fijiansk drua-kano til konferencecentret.

Deutsche Post DHL Group har forud for den fijiansk ledede COP23 tilsluttet sig som officiel partner og samarbejder dermed med FN og Fiji om at få logistikken og infrastrukturen omkring konferencen til at gå op i en højere enhed.

Selvom Fiji har formandskabet afvikles COP23-forhandlingerne i den tyske by Bonn i hovedkvarteret for FN’s afdeling for klimaforandringerne, og konferencen er både støttet af den tyske regering og Bonn. Det forventes, at cirka 20.000 gæster fra hele verden vil deltage i konferencen, der finder sted fra den 6. til den 17. november.

Læs også: DHL tester postrobot i Tyskland

Deutsche Post DHL Group støtter både ved at tilbyde bæredygtig fragt og logistikservice i forbindelse med modtagelsen af de mange gæster, ved selv at arrangere events, der sætter fokus på bæredygtig forretning og ved at hjælpe med at facilitere selve konferencen. Sidstnævnte går ud på, at Deutsche Post DHL Group stiller lokaler til rådighed fra koncernens eget hovedkvarter, der ligger lige ved siden af FN’s bygninger.  

”Vi er stolte af at slå os sammen med Fiji og UN Climate Change, forenet i vores fælles mål om at beskytte miljøet. Grøn logistik kan spille en nøglerolle i at bekæmpe klimaforandringerne. Det er også derfor, vi har introduceret vores GoGreen Mission 2050, der indebærer at reducere vores egen logistikrelaterede CO2-udledning til nul i 2050”, siger Christof Ehrhart, vicepræsident for kommunikation og ansvarlighed i Deutsche Post DHL Group.

Læs også: DHL og Ford præsenterer ny el-lastbil

Som et symbol på samarbejdet mellem den tyske fragt- og logistikgigant og FN har DHL Fragt transporteret en fijiansk, dobbeltskroget kano, kaldet en drua, fra National Maritim Museum i London til konferencecentret i Bonn. Fragten foregik i en aerodynamisk DHL Teardrop Trailer, der bruger ti procent mindre brændstof end en standard lastvogn. Kanoen er lånt ud til det fijianske formandskab under hele COP23.

”Druaen er symbolet på Fijis COP23 formandskab. Det er en påmindelse til hele verden om, at vi alle sammen er i den samme kano, når det handler om klimaforandringerne. Vi må fylde kanoens sejl med en kollektiv beslutsomhed om at handle og rykke klimaagendaen fremad”, siger Peniana Lalabalavu, chefkoordinator for COP23-formandsskabet.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere