17.05.2021  |  SCM 4.0

Få en grønnere virksomhedsprofil, uden at skulle betale mere for det!

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics som din logistikudbyder. Vi bringer dig igennem vores kernekompetencer, og hvordan disse kan være med til at styrke din konkurrencekraft i markedet.

Fordel #1 – Du får en grønnere virksomhedsprofil, uden at skulle betale mere for det!

95% af alle danskerne har allerede eller vil gerne ændre adfærd eller vaner, som gavner klima, miljø og bæredygtighed (2020). Vil du og din virksomhed også gerne bidrage til et grønnere Danmark, uden at skulle betale mere for det? Med PostNord Logistics som din logistikleverandør på paller og gods, gør du en aktiv forskel for det samfund og klima, du er omringet af til priser som er markedstilsvarende. Du betaler altså ikke mere, for at vælge en grønnere transportløsning.

I PostNord Logistics arbejder vi målrettet mod at blive klimaneutrale inden 2030, og er rigtig godt på vej. Faktisk har vi allerede reduceret vores Co2-udslip med 73% siden 2019 på vores interne flåde af biler.

Det har vi opnået ved at;

 • Skifte alm. diesel på bilerne ud med HVO100 biodiesel, som består af klimavenlige og grønne affaldsprodukter såsom komposteret affald og/eller madaffald. Det reducerer Co2-udslippet på bilerne med op mod 90%. Vi forventer at reducere med 6.600 tons i 2021 blot på anvendelsen af biodiesel. Målet er, at inden 2021 er omme kører hele vores interne flåde på 100% biodiesel.
   
 • Forbedre kapacitetsudnyttelsen i samarbejde med Spaceinvader. Om det er på gulvet, i terminalen, i traileren på vej mod næste distributionshub eller på vej til kunden, så er én plads blevet dobbelt så meget værd. Det har resulteret i, at vi sparer hver 8. bil på vejen væk.
   
 • Afskaffe de mest forurenende biler således at vores interne flåde består af de grønneste biler (også kaldt Euro Norm 5 og 6)
   
 • Implementeret dobbeltdækkertraileren. En trailer, der giver os muligheden for at flytte op til 73 pallepladser på én gang. Det betyder, at vi flytter større mængder af paller men med langt færre lastbiler på vejene.
   
 • Udviklet en lang række digitale værktøjer som gør, at vi bedre kan overvåge og planlægge vores distribution for at minimere spild og forgæves kørsel.


Men ambitionerne og vores dedikerede arbejde stopper ikke her. Gør dine? Med PostNord Logistics, som din logistikleverandør, bakker du op om grønnere forsendelser i Danmark. Desuden kan du markedsføre de grønne led i din forsyningskæde overfor dine slutkunder, hvilket kan have en positiv effekt på dit image, kundetilstrømning og, i sidste ende, profit.

Vil du vide mere om, hvordan fordel #1 kommer dig til gode?

Får flere informationer om palle- og godstransport med PostNord Logistics ved at læse mere her. Du er også velkommen til at booke et uforpligtende digitalt møde med vores logistikspecialister her eller få et uforpligtende tilbud her 

Læs med i morgen hvor vi fortæller om fordel #2 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere